رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران از خسارت ۱۸ هزار و ۹۳۵ میلیارد و ۲۵۶ میلیون ریالی سیلاب به بخش کشاورزی استان خبر داد.

به گزارش  خبرگزاریسلامتطبنامازندران، تیموری‌یانسری با اشاره به هماهنگی کارشناسان سازمان با اداره کل هواشناسی استان و صدور هشدار هواشناسی در خصوص وقوع بارندگی و باد شدید، گفت: علی رغم صدور هشدار و اعمال برخی راهکارهای پیشگیرانه؛ شدت بارش و جریان سیلاب و ماهیت مخاطره پذیر زیربخش‌های کشاورزی بخصوص بخش‌های زراعی و باغی موجب وارد شدن خسارت در حوزه‌های مختلف کشاورزی شد.

وی افزود: مجموع خسارت واردشده در بخش‌های مختلف ۱۸ هزار و ۹۳۵ میلیارد و ۲۵۶ میلیون ریال است. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: کارشناسان این سازمان از نخستین ساعات وقوع سیلاب، ارزیابی خسارت‌ها را در شهرستان‌های آسیب‌دیده آغاز کرده‌اند و پیگیری برای جبران خسارت بهره‌برداران در دستور کار قرار دارد.

تیموری‌یانسری با تأکید بر اهمیت این موضوع گفت:جبران خسارت سیلاب و حمایت از بهره‌برداران، نقش مستقیم در پایداری اشتغال روستایی، تقویت معیشت خانوارهای روستایی، پایداری زیست روستایی و جلوگیری از مهاجرت دارد به همین دلیل تسریع در ارزیابی، تأمین اعتبار و پرداخت خسارت‌ها باید در اولویت قرار گیرد.