ساری/ طبنا- ارشد وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی مازندران از فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی مهرماه ۱۴۰۵ از اول تا سوم مهرماه همزمان با سراسر کشور خبر داد.

دستگیری سارق طلا و جواهر در آمل در کمتر از ۲ ساعت

آمل- فرمانده انتظامی شهرستان آمل از دستگیری سارق طلا و جواهر در کمتر از ۲ ساعت و کشف و استرداد اموال مسروقه به مالباخته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری طبنا، سرهنگ مجید باقری جامخانه اظهار کرد: در پی اعلام وقوع یک فقره سرقت طلا و جواهر، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران کلانتری ۱۲ شهرستان آمل با حضور سریع در محل، انجام اقدامات اطلاعاتی، بررسی سرنخ‌های موجود و به‌کارگیری شگردهای پلیسی، موفق شدند در کمتر از ۲ ساعت هویت و مخفیگاه سارق را شناسایی کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان آمل تصریح کرد: مأموران پس از هماهنگی‌های لازم در عملیاتی غافلگیرانه متهم را دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه وی، اموال مسروقه شامل طلاجات را کشف کردند.

باقری جامخانه خاطرنشان کرد: اموال کشف‌شده پس از طی مراحل قانونی به مالباخته بازگردانده شد و متهم نیز پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

فراخوان مشمولان اعزامی مهرماه ۱۴۰۵ در مازندران

ساری- ارشد وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی مازندران از فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی مهرماه ۱۴۰۵ از اول تا سوم مهرماه همزمان با سراسر کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری طبنا، سرهنگ سیدعلی علوی اظهار کرد: با توجه به شرایط امنیتی و حساس کشور و با هدف پیشگیری از هرگونه حادثه امنیتی و تروریستی، برابر هماهنگی انجام‌شده با ستاد کل نیروهای مسلح، مشمولان خدمت وظیفه عمومی به صورت انفرادی و با رعایت اصل پراکندگی از اول تا سوم مهرماه به مراکز آموزش نیروهای مسلح مراجعه کنند.

وی افزود: تمامی مشمولانی که برگ آماده به خدمت به تاریخ یکم مهرماه ۱۴۰۵ دریافت کرده‌اند، باید با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی پلیس+۱۰، برگ محل مراجعه یا معرفی‌نامه مرکز آموزش را دریافت و مطابق اطلاعات درج‌شده در آن اقدام کنند.

ارشد وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی مازندران تصریح کرد: مشمولان اعزامی باید از روز چهارشنبه یکم تا سوم مهرماه با در دست داشتن برگ اعزام به خدمت، معرفی‌نامه مرکز آموزش، برگ واکسن مننژیت و دوگانه به محل و مرکز آموزش تعیین‌شده مراجعه کنند.

علوی ادامه داد: مشمولان باید پیش از ورود به مراکز آموزش، موارد بهداشت فردی از جمله کوتاه کردن موی سر و گرفتن ناخن‌ها را رعایت کرده و وسایل شخصی و بهداشتی، قاشق و چنگال، لیوان، لباس گرم و سایر لوازم مورد نیاز را به همراه داشته باشند.

وی گفت: همراه داشتن اصل مدارک مورد نیاز از جمله برگ اعزام، برگ محل مراجعه، برگ واکسیناسیون، کارت ملی و شناسنامه و مدارک مربوط به شرایط خاص شامل تأهل، پدر نظامی شاغل یا وابسته، گواهی فوت والدین، جانبازان و خانواده درجه یک شهدا ضروری است.

ارشد وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی مازندران اظهار کرد: در صورت وجود هرگونه اشکال یا ابهام در نحوه اعزام مشمولان و ثبت اعلام حضور آنان در مراکز آموزش یا وقوع هرگونه حادثه، موضوع از طریق مأمور وظیفه عمومی مستقر در مرکز آموزش و معاونت وظیفه عمومی استان پیگیری و گزارش شود.

علوی تأکید کرد: مشمولان از به همراه داشتن انواع گوشی همراه اعم از ساده یا هوشمند و تجهیزات الکترونیکی هوشمند مانند ساعت هوشمند در زمان مراجعه به مراکز آموزش خودداری کنند، چراکه امکان تحویل این وسایل وجود ندارد.

وی هشدار داد: عدم حضور به‌موقع در زمان و محل تعیین‌شده، غیبت محسوب شده و برابر ماده ۵۸ قانون خدمت وظیفه عمومی با آنان رفتار خواهد شد.

ارشد وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی مازندران خاطرنشان کرد: مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق کانال سازمان در پیام‌رسان‌های داخلی سروش، ایتا و روبیکا از آخرین اخبار مربوط به خدمت وظیفه عمومی مطلع شوند.

دستگیری دو زن بدل‌انداز طلاهای تقلبی در بابل

بابل- فرمانده انتظامی شهرستان بابل از دستگیری دو زن متهم به فروش طلاهای تقلبی به طلافروشان و شناسایی ۱۰ فقره پرونده بدل‌اندازی در استان‌های شمالی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری طبنا، سرهنگ قاسم عزیزی اظهار کرد: بر اساس تحقیقات میدانی و اطلاعات به‌دست‌آمده، دو زن با هدف کسب سود نامشروع با مراجعه به مراکز طلافروشی اقدام به فروش طلاهای تقلبی می‌کردند.

وی افزود: مأموران پلیس آگاهی بابل با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی، متهمان را هنگام تحویل طلاهای تقلبی به یک مرکز طلافروشی در کمین گرفتار و دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان بابل تصریح کرد: بررسی‌های انجام‌شده نشان داد این دو متهم تاکنون در ۱۰ فقره پرونده بدل‌اندازی و فروش طلاهای تقلبی در استان‌های شمالی نقش داشته‌اند.

عزیزی با اشاره به اینکه متهمان با استفاده از ظواهر فریبنده، طلافروشان را هدف قرار می‌دادند، خاطرنشان کرد: پرونده این دو متهم برای تکمیل تحقیقات و سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفته است.