مازندران (طبنا) - نخستین مجمع هفت‌استانی البرزنشینان با حضور نمایندگان مجلس، استادان دانشگاه، مدیران ملی و استانی و استانداران پیشین برگزار شد. رئیس مجمع البرزنشینان با تأکید بر استمرار همکاری‌های توسعه‌ای فارغ از تغییر دولت‌ها، از آمادگی این مجمع برای ایفای نقش در سطح ملی و کمک به استان‌های کمتر برخوردار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری طبنا مازندران، همت محمدنژاد در این نشست با اشاره به شکل‌گیری این مجموعه طی حدود ۱۵ ماه گذشته اظهار کرد: ایده اولیه مجمع با مشارکت جمعی از استادان دانشگاه و مدیران دارای تجربه علمی و اجرایی آغاز شد و در ادامه با بهره‌گیری از مشورت صاحب‌نظران و شخصیت‌های ملی، دامنه فعالیت آن گسترش یافت.

وی با اشاره به برگزاری همایش پیشین مجمع در ۲۷ مهر در هتل لاله تهران افزود: امروز با حضور چهره‌های هفت استان مازندران، سمنان، گلستان، خراسان شمالی، قزوین، البرز و گیلان، نخستین مجمع منطقه‌ای این مجموعه تشکیل شده تا با تثبیت ساختار تشکیلاتی، مسیر فعالیت‌های آینده با انسجام بیشتری دنبال شود.

رئیس مجمع البرزنشینان تصریح کرد: تدوین اساسنامه متناسب با گستره هفت‌استانی، تشکیل شورای سیاست‌گذاری و شورای مرکزی، ایجاد کارگروه‌ها و معاونت‌های تخصصی و راه‌اندازی دبیرخانه‌های استانی و شهرستانی از جمله برنامه‌های پیش‌رو است و تلاش داریم طی دو تا سه ماه آینده ارکان مدیریتی و سیاست‌گذاری مجمع را تکمیل کنیم.

سرمایه انسانی؛ محور توسعه شمال کشور

محمدنژاد با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری هدفمند از ظرفیت‌های انسانی و طبیعی منطقه اظهار کرد: شمال ایران از موهبت‌هایی همچون دریا، جنگل، رودخانه، زمین‌های حاصلخیز و اقلیم مناسب برخوردار است، اما بهره‌برداری مؤثر از این ظرفیت‌ها نیازمند تقویت زیرساخت‌ها، جذب سرمایه‌گذاری، تأمین منابع مالی و تسریع اجرای پروژه‌های عمرانی است.

وی افزود: مجمع البرزنشینان می‌خواهد با استفاده از توان استادان دانشگاه، مدیران باتجربه، متخصصان و نخبگان، در کنار استانداران، نمایندگان مجلس، وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد و در شناسایی مسائل، ارائه راهکارهای کارشناسی، معرفی سرمایه‌گذاران و رفع موانع توسعه‌ای نقش‌آفرینی کند.

محمدنژاد با اشاره به تجربه‌های مدیریتی و اجرایی اعضای این مجموعه گفت: هدف ما تصدی‌گری یا موازی‌کاری با دستگاه‌های مسئول نیست؛ بلکه می‌خواهیم ظرفیت‌های علمی، تخصصی و اجرایی موجود را در خدمت حل مسائل منطقه قرار دهیم و کمک‌کار مسئولانی باشیم که برای توسعه استان‌ها تلاش می‌کنند.

توسعه منطقه‌ای فراتر از گرایش‌های سیاسی

وی با تأکید بر ضرورت استمرار همکاری‌های توسعه‌ای فارغ از تغییر دولت‌ها و سلایق سیاسی خاطرنشان کرد: مجمع البرزنشینان خود را در کنار مسئولان منتخب و دستگاه‌های اجرایی کشور می‌داند و آمادگی دارد ظرفیت کارشناسی و تخصصی خود را برای پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای در اختیار آنان قرار دهد.

رئیس مجمع البرزنشینان همچنین از آمادگی این مجموعه برای ایفای نقش در سطح ملی و کمک به استان‌های کمتر برخوردار خبر داد و افزود: ظرفیت‌های علمی و مدیریتی این مجمع محدود به هفت استان نیست و می‌تواند در خدمت مسائل و نیازهای توسعه‌ای کشور نیز قرار گیرد.

حرکت از گردهمایی نخبگان به سوی تشکیلاتی اثرگذار

محمدنژاد در بخش دیگری از سخنان خود سازمان‌دهی سرمایه انسانی را از اهداف محوری مجمع دانست و گفت: در این مجموعه شخصیت‌هایی حضور دارند که در حوزه‌های دانشگاهی، مدیریتی، اجرایی و تخصصی دارای سوابق ارزشمند و تجربه‌های ملی هستند و برآورد ما این است که با ایجاد یک ساختار منسجم، بتوانیم این ظرفیت‌ها را به برنامه‌ها و اقدامات عملی تبدیل کنیم.

وی با اشاره به استقبال شخصیت‌های علمی و اجرایی استان‌های مختلف از فعالیت مجمع افزود: در ماه‌های گذشته، ضمن انجام رایزنی‌های کارشناسی و حقوقی، زمینه توسعه فعالیت‌ها در سطح هفت استان فراهم شده است و درباره گسترش جغرافیایی مجمع به استان‌های دیگر نیز پس از تثبیت ساختار فعلی تصمیم‌گیری خواهد شد.

به گزارش طبنا به نقل از کمیته اطلاع رسانی مجمع البرزنشینان، پنج‌شنبه ۱۴ ابان، رئیس مجمع البرزنشینان با قدردانی از همراهی اعضای هیئت مؤسس، نمایندگان مجلس، مدیران ملی، استانداران پیشین، استادان دانشگاه و سایر شخصیت‌های حاضر، ابراز امیدواری کرد که با تکمیل ساختار تشکیلاتی و فعال‌سازی کارگروه‌های تخصصی، این مجموعه به شبکه‌ای مؤثر برای هم‌افزایی نخبگان، تقویت سرمایه اجتماعی و کمک به توسعه هفت استان عضو و کشور تبدیل شود.