تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۹
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، سیدمهدی میرغضنفری درارتباط با دیدگاه طب سنتی در مورد بخور و نخورهای شب یلدا اظهار داشت: شب یلدا معمولاً بسیار سرد است بنابراین از نظر طب سنتی خوردن و آشامیدن مواد غذایی سرد همچون هندوانه و انار ترش، همچنین مرکبات به‌ویژه با طعم ترش، مثل برگه هلو و زردآلو در این شب باید به میزان اندک مصرف شود. وی افزود: افراد با مزاج سرد باید مراقب باشند که این مواد غذایی را استفاده نکرده یا همراه با آن مواد غذایی گرم (گرمیجات) استفاده کنند. این پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: مصرف متعادل تنقلاتی مانند مغزهای بادام، فندق، بادام‌زمینی، پسته و  آجیل‌هایی همچون نخودچی، کشمش، مویز، انجیر، توت خشک و تخمه که کم‌حجم و پرانرژی هستند برای افراد در این شب توصیه می‌شود. وی تأکید کرد: اینکه چه ماده‌ غذایی با چه ماده غذای دیگری خورده شود، بسیار حائز اهمیت است و افراد به‌هیچ‌عنوان نباید برگه هلو یا زردآلو را همراه با هندوانه بخورند، چراکه این مسئله سبب بروز سردی در آنها می‌شود.(فارس)