به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، دکتر بابک حیدریاقدم درباره افزایش ناگهانی ضربان قلب گفت: این بیماری به دلایل گوناگونی ایجاد میشود و عمدتا بر هم ریختن ریتم طبیعی قلب را به دنبال دارد؛ در این شرایط تحریک سیستم عصبی قلب شروع به ایجاد ضربان با تعداد بیشتری میکند و باعث میشود ضربان از حالت نرمال (حدود 70 تا 80) به حالت غیرطبیعی (حدود 150 تا 200) برسد.
وی در ادامه افزود: این تحریک سیستم عصبی قلب عمدتا به دلیل ضعف، بیحالی و افت فشار است که ناگهانی آغاز میشود و ناگهانی نیز به پایان میرسد. به عبارت دیگر در هر نوع ضربان ابتدا باید نوع آن مشخص و سپس راههای درمان آن مشخص شود.
حیدریاقدم اضافه کرد: نوعی ضربان که در سنین بالای 65 دیده میشود به این دلیل است که با افزایش سن برخی از حفرههای قلب بزرگ میشوند. ریتم طبیعی قلب به هم میریزد و ضربات آن نامنظم میشود.
وی گفت: نوع دیگری از ضربان قلب که بیش از موارد دیگر مشاهده میشود به دلیل استرس و اضطرابهایی است که افراد را در موقعیتهای خاص درگیر میکند.
حیدریاقدم در ادامه اضافه کرد: در این نوع ضربان افراد احساس خفگی میکنند که مهمترین منشا آن مشکلات عصبی است؛ این نوع ضربان قلب نگران کننده نیست و پس از برطرف شدن استرس توسط داروهای ضد اضطراب رفع میشود.
وی در پایان گفت: افرادی که با تپش قلب مکرر مواجه میشوند حتما باید به پزشک متخصص قلب مراجعه کنند. همچنین باید از عوامل ایجاد کننده تپش مانند استرس و مواد غذایی مانند ادویهجات، چای پررنگ، قهوه، نسکافه و داروهای محرک دوری کنند.(فارس)
نظر شما