کد خبر: انعطاف‌پذیری-در-رفع-نیازهای-آزمایشگا
۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۵۶

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی گفت: بخش قابل توجهی از نیاز فناوری‌های راهبردی کشور در حوزه آزمایشگاهی است و شبکه آزمایشگاهی این قابلیت را داراست که با بهبود توانمندی‌ها و نمایش ظرفیت‌های بالقوه کشور در این حوزه،  به رفع نیاز حوزه‌های گوناگون فناوری‌های راهبردی کشور کمک کند.

به گزارش  خبرگزاری سلامت مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رضا اسدی‌فرد مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی با اشاره به تلاش این شبکه آزمایشگاهی در تامین نیازهای آزمایشگاهی حوزه‌های گوناگون فناوری گفت: شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، علاوه بر نیاز عمومی هریک از حوزه‌های فناوری، برنامه های ویژه‌ای برای هر حوزه فناوری در نظر دارد که به توسعه توانمندی آزمایشگاهی هریک از حوزه‌ها کمک می‌کند.

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری، به انعطاف پذیری این شبکه در برآورده کردن نیازهای تخصصی حوزه‌های فناوری‌های راهبردی گفت: بخش قابل توجهی از نیاز فناوری‌های راهبردی کشور در حوزه آزمایشگاهی است و شبکه آزمایشگاهی این قابلیت را داراست که با بهبود توانمندی‌ها و نمایش ظرفیت‌های بالقوه کشور در این حوزه،  به رفع نیاز حوزه‌های گوناگون فناوری‌های راهبردی کشور کمک کند.

وی با اشاره به برگزاری نشست هایدوره‌های آموزشی و نشست‌های تخصصی در قالب هریک از کارگروه های تخصصی تجهیزات آزمایشگاهی گفت: تجربه  ثابت کرده است کار اپراتوری و تکنسینی آزمایشگاهی ممکن است به مرور جذابیت‌های خود را از دست داده و خسته کننده شود و کاهش انگیزه شغلی کارشناسان را به همراه داشته باشد که این امر کاهش بازدهی آزمایشگاه‌ها را در پی خواهد داشت. با توجه به این موضوع، برای افزایش انگیزه و کارآمدی کاربران و تکنسین‌های تجهیزات، اقداماتی را انجام دادیم که ایجاد کارگروه های تخصصی خانواده‌های گوناگون تجهیزات آزمایشگاهی با هدف افزایش انگیزه و توانمندی از مهم‌ترین اقدامات است.

اسدی فرد بیان کرد: این کارگروه های تخصصی متشکل از همه ی اپراتورها، کارشناسان و متخصصان و فعالان دستگاه‌هاست و با توجه به گستردگی و کاربرد یک دستگاه امکان دارد تعداد اعضای کارگروه تخصصی از 60 نفر تجاوز کند. کارگروه‌های تخصصی با برگزاری نشست‌های تخصصی به صورت سالانه به میزبانی یکی از مراکز عضو کارگروه، به بررسی مشکلات، آخرین رویدادها و تجربیات و مشکلات آن حوزه می‌پردازند و در بستری تعاملی، تجارب خود را به صورت عملی به اشتراک‌ می‌گذارند.گذاری می‌کنند.

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی با اشاره به برگزاری بیش از 60 120 نشست در قالب 100 کارگروه تخصصیدوره آموزشی تخصصی از آغاز راه فعالیت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی افزود: برگزاری این نشست‌ها دوره‌ها و کارگاه‌ها به ارتقای توانمندی‌های فعالان آزمایشگاهی یاری رسانده و با استقبال آنان مواجه شده است به طوری که این روند در سال جاری با شتاب بیش‌تری ادامه خواهد یافت و برگزاری 20 25 نشست دوره آموزشی در ادامه سال 95 پیش‌بینی شده است.

وی ایجاد گروه‌های به انجمن تخصصی کارگروه‌های  شبکه آزمایشگاهی در شبکه اجتماعی را کمک دیگری به تعامل و هم‌افزایی و انتقال تجربیات فعالان حوزه آزمایشگاهی دانست و ابراز کرد: این شبکه امر با ایجاد بستری برای گفت و گوی میان فعالان آزمایشگاهی در فضای مجازی موفق شده است به نحو قابل توجهی به پیشبرد و توسعه کار آزمایشگاهی کمک کند؛ فعالان با عضویت  در این شبکه اجتماعی تخصصیمتخصصان و کارشناسان کارگروه‌ها می‌ توانند پرسش ها و تجربیات خود را در این شبکهگروه مطرح کنند و نیازهای خود را برطرف سازند.

وی افزود: علاوه بر موارد یادشده، انتشار مستمر فصل‌نامه تخصصی دانش آزمایشگاهی ایران توسط این شبکه آزمایشگاهی، گام دیگری است که در مسیر ارتقای علمی و توانمندی‌های آزمایشگاهی کشورمان برداشته شده است. شایان ذکر است تاکنون 13 شماره از این فصلنامه منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha