کد خبر: برنج-گیلان-شناسنامه‌دار-می‌شود
۲۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۴۶
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت) از روابط‌عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم‌پزشکی گیلان، کارگاه آموزشی به منظور اجرای کامل ساماندهی تولید و بسته‌بندی برنج استان به همت اداره نظارت بر مواد‌غذایی و بهداشتی برای نمایندگان واحدهای شالیکوبی استان در سالن اجتماعات برگزار شد. در ابتدای جلسه محمد موقتی مقدم مدیر اداره نظارت بر مواد‌غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه با تاکید بر اهمیت سلامت محصول برنج و میزان مصرف آن در جامعه، اظهار کرد: حضور فعال برنج کاران و واحدهای شالیکوبی در بازار و عرضه محصول با کیفیت و سالم منجر به برند نمودن برنج استان و جلوگیری از فعالیت  سودجویان در تجارت این محصول استراتژیک می‌شود. مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی گیلان در جمع نمایندگان واحدهای شالیکوبی افزود: سازمان غذا و دارو مدتی است که طرح ساماندهی تولید و بسته‌بندی برنج و شناسنامه‌دار نمودن آن را در سطح کشور آغاز نموده است و در راستای اجرای کامل این طرح همکاری‌های لازم را با واحدها خواهیم داشت تا بتوانند مجوزهای‌بهداشتی را اخذ نمایند. در ادامه دستورالعمل‌های سازمان غذا و دارو در زمینه تولید و بسته‌بندی برنج، الزامات‌قانونی و شرایط و تجهیزات مورد نیاز به حاضرین توضیح داده شد. در پایان‌جلسه نمایندگان واحدهای شالیکوبی استان سوالات، مشکلات و پیشنهادات خود را به منظور اجرای طرح ساماندهی برنج بیان نمودند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha