کد خبر: تامین-محیط-کار-سالم-در-بخش-های-اداری-یکی
۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۷
به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت به نقل از وبدا، دکتر علی دل پیشه رییس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست کارگاه آموزشی بهبود تغذیه کارکنان که امروز در این وزارتخانه برگزار شد با بیان اینکه الگوی بیماری ها مدت زمان زیادی است که هم درجهان و هم در ایران تغییر کرده و از بیماری های عفونی به غیرواگیر بدل شده است، گفت: یکی از راه های کنترل شیوع بیماری های غیروواگیر بررسی دوره ای سلامت و تامین محیط کار سالم در بخش های اداری است که موجب افزایش بهره وری کارمندان هم خواهد شد.
دکتر دل پیشه با اشاره به اینکه بیش از سه میلیون نفر به صورت رسمی و غیر رسمی در مجموعه دولت حضور دارند، اظهار کرد: در همین راستا و براساس مصوبات، تمام دستگاه های اجرایی موظف هستند نسبت به تدوین و اجرای برنامه عملیاتی بهبود وضعیت سلامت کارکنان در راستای بسته پایه خدمات کارکنان دولت که توسط وزارت بهداشت تهیه شده است اقدام کنند و هر 6 ماه یک بار گزارش عملکرد خود را به دبیرخانه ارسال کنند.
همه دستگاه های اجرایی موظف هستند از توزیع نوشابه های گازدار در غذا خوری ها خودداری کنند
وی با بیان اینکه همه دستگاه های اجرایی موظف هستند از توزیع نوشابه های گازدار در غذا خوری ها خودداری کنند، بیان کرد: متاسفانه علی رغم توصیه ها در بسیاری از دستگاه ها هنوز نوشابه گازدار در وعده های غذایی که به کارمندان ارائه می شود، توزیع می شود درحالی که باید از آب و دوغ های بدون گاز استفاده شود.
رییس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت ادامه داد: همچنین همه دستگاه ها موظف هستند در تهیه مواد غذایی عرضه شده در واحدهای غذاخوری خود فقط از روغن های دارای نشان استاندارد و با اسید چرب ترانس پایین تر از 10 درصد و همچنین از نمک های یددار تصفیه شده استفاده کنند.
دکتر دل پیشه در پایان اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم با اجرای این مصوبات، سلامت کارکنان دولت را که قطعا در صورت سلامت، امکان ارائه خدمات بهتری را به مردم دارند، تامین کنیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha