کد خبر: تغذیه-صحیح-و-سالم-در-پیشگیری-از-بیماری
۱۷ دی ۱۳۹۹،‏ ۱۰:۲۲

به گزارش گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از وبدا،دکتر سیدمحمدکاظم فرهمند اظهار کرد: طرح بهداشتی بسیج ملی تغذیه سالم امسال با محور پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا طی روز‌های 15 تا 30 دی با همکاری نهاد‌های مختلف مانند شهرداری‌ها، ادارات آموزش و پرورش، سازمان بهزیستی و واحد‌های ارتش، سپاه و نیروی انتظامی در خراسان رضوی اجرا می‌شود.

وی افزود: تغییر الگوی غذایی در دوران قرنطینه و محدودیت‌های اجتماعی ناشی از شیوع ویروس همه‌گیر کرونا با ویژگی‌هایی همچون ضرورت ماندن در منزل، ریزه‌خواری مواد غذایی و مصرف تنقلات کم ارزش غذایی، افزایش زمان تماشای تلویزیون و کار با رایانه به کاهش تحرک بدنی و خطر اضافه وزن و چاقی انجامیده است.

قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: همچنین برخی کمبود‌های تغذیه‌ای در چنین شرایطی می‌تواند موجب تحریک و تضعیف دستگاه ایمنی بدن انسان شده و احتمال ابتلا به ویروس کرونا را افزایش دهد، بنابراین توجه به اصول تغذیه صحیح و سالم همراه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌ها دارد.

دکتر فرهمند با بیان اینکه اطلاع‌رسانی و آموزش افراد جامعه در خصوص اهمیت توجه به تغذیه در شرایط شیوع ویروس کرونا و تأثیر مصرف مناسب و به‌هنگام انواع میوه و سبزی‌ها در تقویت دستگاه ایمنی بدن انسان در چهارچوب اجرای یازدهمین دوره بسیج ملی تغذیه سالم دنبال می‌شود، خاطرنشان کرد: 80 درصد جمعیت 6 میلیون و 870 هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و بقیه جمعیت این استان توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، تربت‌جام و نیشابور خدما‌ت‌رسانی می‌شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha