به گزارش  گروه اقتصاد سلامتی خبرگزاری سلامت به نقل از شاتا، سید داوود موسوی گفت: قیمتگذاری کالا‌های اساسی گروه اول مانند لبنیات، گوشت و مرغ در سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان کارشناسی شده و بر اساس مولفه‌های تمام شده، نظارت می‌شود.

وی در خصوص روند افزایش قیمت مرغ در هفته اخیر، گفت: از مبدا تامین، قیمت مرغ زنده حدود ۱۴ هزار تومان مصوب شد و با احتساب هزینه فرایند تولید مرغ زنده به مرغ گرم در نهایت قیمت مرغ باید ۲۰ هزار ۴۰۰ تومان باشد.

معاون نظارت بر کالاهای مصرفی و شبکه های توزیعی و اقتصادی سازمان حمایت قیمت مرغ را متناسب با روند تولید دانست و گفت: اکنون مرغ زنده در مرغداری ۲۵ هزار تومان فروخته می‌شود و با همین تناسب طبیعی است که قیمت مرغ گرم در بازار و میادین ۳۵ هزار تومان باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha