دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به صحبتهایی که هفته گذشته در مجلس در خصوص خرید و فروش اعضای بدن شده بود، گفت: قطعا از نظر شرعی و اعتقادات در مملکت ما نباید خرید و فروش اعضای بدن، اتفاق بیفتد.
یعقوب شیویاری دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره صحبتهایی که هفته گذشته در مجلس درخصوص خرید و فروش اعضای بدن شده بود، اظهار داشت: اگر صحبت از پیوند اعضا است که مبادی قانونی برای این کار وجود دارد. اما در مورد پیوند عضو از فرد زنده، چنین موضوعی را جایز نمی دانم و اگر اقدامی در این خصوص انجام می گیرد باثد با آن برخورد شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: در جلسه آتی کمیسیون، در این باره جلسه ویژهای خواهیم داشت تا تصمیمات لازم با حفظ منافع مردم اتخاذ شده و مردم در چارچوب قانون بتوانند از مزایای طرح اهدای عضو بهره مند شوند.
کد خبرنگار: 41055
نظر شما