کد خبر: در-روزهای-آلوده-دور-فست‌فود‌-را-خط-بکش
۱ دی ۱۳۹۸،‏ ۹:۲۹
مجتبی فقیهی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان طبنا(خبرگزاری سلامت) در خصوص توصیه هایی در خصوص آنفولانزا و الودگی‌هوا گفت: شستشوی مرتب دست ها بسیار مهم است و عدم تماس نزدیک با فرد مبتلا باید رعایت شود. وی با تاکید بر اینکه مصرف مایعات زیاد در این ایام توصیه می شود، اضافه کرد: برای افراد مبتلا به آنفلوانزا مصرف میوه هایی که سیستم ایمنی را تقویت می کند و اثر مثبت در پیشگیری و درمان دارد مثل شلغم و سیب را توصیه می کنیم. فقیهی تاکید کرد: دم کرده آویشن همراه عسل برای افرادی که آنفلوانزا دارند می تواند کمک کننده باشد و غرغره کردن آب و نمک رقیق هم روزی دوبار بسیار مؤثر است. این متخصص طب سنتی خاطر نشان کرد: افرادی که در معرض آنفولانزا هستند کسانی که در روزهای آلوده از مصرف غذاهای حجیم و سنگین چون لازانیا و کله پاچه پرهیز کنند. فقیهی تاکید کرد: به کسانی که در گروه های سنی پر خطر هستند مانند سالمندان، کودکان و بیماران قلبی و ریوی اکیدا توصیه می کنیم که تا حد امکان از حضور در اماکن شلوغ در ایام شیوع بیماری آنفلوانزا و آلودگی هوا خودداری کنند. وی با اشاره به اینکه در روزهای آلوده کودکان و گروه‌های پر خطر باید حتما از ماسک استفاده کنند خاطر نشان کرد: در روزهایی که هوا آلوده است، مصرف شربت آبلیمو، شربت آب نارنج، شربت تخم بالنگو بسیار مفید و اثربخش است. وی در توضیح غذاهای مفید برای مصرف در روزهای آلوده گفت: مصرف غذاهایی مثل ماکارونی، لازانیا، کله پاچه، بادمجان، گوشت گاو و انواع فست فودها در ایام آلودگی هوا بسیار مضر است و نباید مصرف شود خصوصا کسانی که مجبورند ساعات زیادی را در بیرون از خانه هستند. وی مصرف غذاهای سبک مانند سوپ سبزیجات  و تخم مرغ عسلی را در روزهای آلوده را مفید عنوان کرد و اضافه کرد: مصرف نوشیدنی هایی چون آب سیب و آب هویچ را در روزهای آلوده به همه افراد پیشنهاد می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha