کد خبر: رئيس-سازمان-امدادونجاتتاکید-بر-ضرورت
۲۳ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۱۴

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر نیز در این جلسه با اشاره به هشدار سازمان هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع سیل و آبگرفتگی در 15 استان کشور، بر ضرورت تشکیل کارگروه امداد و نجات، استفاده از ظرفیت سایر دستگاهها و اعلام آماده باش به استان و شهرستان های معین، تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاري سلامت مرتضی سلیمی با تاکید بر لزوم آماده به کار بودن تجهیزات لازم و پمپ های لجن کش، کف کش و موتورهای آبکش جهت تخلیه اماکن آبگرفته گفت: در این جلسه، آمادگی کامل استان های جمعیت هلال احمر برای مواجهه با سیل و آبگرفتگی احتمالی در هفته جاری مورد بررسی قرار گرفت و مشکلات و کمبودهای آنها احصا شد تا با رفع آنها برای مواجهه با حادثه سیل و آبگرفتگی در این 15 استان از آمادگی لازم برخوردار باشیم.

وی همچنین با اشاره به دیگر موضوعات مطرح شده در جلسه گفت: آماده به کار بودن تجهیزات لجستیک برای حمایت از عملیات سیل و آبگرفتگی، آمادگی واحدهای دریایی و هوایی، آمادگی سازمان های پاسخگو از مباحث مورد تاکید در این جلسه بود.

سلیمی؛ همچنین با بیان اینکه اقلام استانهای معین که به دیگر استان های حادثه دیده ارسال شده، این هفته تامین می شود، از آمادگی برای فرماندهی عملیات میدانی در حوادث احتمالی هفته جاری خبر داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha