فرمانده مرزباني کشور تجهيز مرزهاي تايباد به سيستم پايش هوايي را يکي از برنامه هاي مرزباني کشور براي مرزهاي اين منطقه اعلام و تصريح کرد: با تجهيز همه مرزهاي کشور به اين سيستم، اشرافيت بر اين نقاط افزايش پيدا مي کند.
به گزارش خبرگزاري سلامت به نقل از پايگاه خبري پليس، سردار "قاسم رضايي"وي در حاشيه مراسم افتتاح دارالقرآن صاحب الزمان (عج}هنگ تايباد در جمع خبرنگاران با اشاره به اينکه مرزباني خراسان رضوي با سه هنگ و 835 کيلومتر مرز با دو کشور همسايه است، اظهارداشت: اين استان علاوه بر هم مرزي با کشور افغانستان، داراي يک هنگ موفق و عملياتي به نام "تايباد" است که مشاهده آن، انسان را به ياد دوران هشت سال دفاع مقدس مي اندازد.
فرمانده مرزباني ناجا افزود: خوشبختانه با زيرساخت هايي که براي اين هنگ بوجود آمده هر سال شاهد شکوفايي بيشتر آن هستيم، در کنار افزايش اين زير ساخت ها، اقدامات خوبي در راستاي ارتقاء آمادگي و اشرافيت عملياتي در هنگ تايباد انجام شده است.
سردار رضايي به ارتباط خوب مرزباني کشورمان با مرزبانان افغانستان اشاره و تصريح کرد: ما از مرزبانان افغانستان تشکر مي کنيم، زيرا طي دو سال گذشته علاوه بر اهتمام براي حفظ و مراقبت از مرزهاي مشترک، در زمينه مبارزه با قاچاق و کشفيات همکاري خوبي با مرزبانان ما داشته اند.
وي، تجهيز مرزهاي تايباد به سيستم پايش هوايي را يکي از برنامه هاي مرزباني کشور براي مرزهاي اين منطقه اعلام و تصريح کرد: با تجهيز همه مرزهاي کشور به اين سيستم، اشرافيت بر اين نقاط افزايش پيدا مي کند.
اين مقام عالي مرزباني کشور درباره وضعيت امنيتي مرزهاي کشورمان، گفت: توطئه هاي استکبار و فتنه انگيزي آنها کشورهاي همسايه ما را در بر گرفته و ما براي رهايي کشورهاي منطقه از اين فتنه ها دعا مي کنيم؛ مرزبانان کشور با رصد دقيق، اشرافيت اطلاعاتي و آمادگي عملياتي در وضعيت بسيار خوبي براي مقابله با هر تهديدي هستند؛ مرزهاي کشور در امنيت کامل است.
فرمانده مرزباني ناجا در بخش ديگري از سخنان خود به توافقات ششمين اجلاس ايران و عراق اشاره کرد و افزود: در رابطه با ايجاد امنيت و تسهيل تردد زوار مصوبات خوبي داشتيم، مقرر شد يک هفته قبل از اربعين با برگزاري يک نشست مرزي مجددا همکاري هاي دو جانبه بررسي و با فرمانده مرزباني عراق بازديد مشترکي از گذرگاه هاي مرزي اربعين داشته باشيم.
سردار رضايي، برگزاري رزمايش مشترک در هفته وحدت با حضور دريابانان ايران و عراق در آبراه اروند را از ديگر مصوبات مهم ششمين نشست فرماندهان مرزباني ايران و عراق برشمرد و گفت: اين امر بر افزايش امنيت و هماهنگي مرزبانان دو کشور کمک خواهد کرد.
اين مقام عالي رتبه مرزباني کشور در پايان اين بازديد ضمن افتتاح دارالقرآن صاحب الزمان هنگ تايباد، گفت : توجه به قرآن عامل ارتقاء روحيه و آمادگي عملياتي مرزبانان است .
گفتني است، دارالقرآن صاحب الزمان هنگ تايباد امروز با هزينه 180 ميليون تومان در مساحت 170 متر به بهره برداري رسيد.
نظر شما