کد خبر: قائم-مقام-وزیر-بهداشت-در-امور-دانشگاه-ه
۸ شهریور ۱۳۹۵، ۱۶:۵۷

قائم مقام وزير بهداشت در امور دانشگاه ها با تاکید بر ضرورت عدالت در تخصیص منابع بیمه ای و نقش اصلی دولت در این خصوص گفت: اگر شرکت های دولتی و وزارتخانه ها به اینکه خدمات باید با عدالت به مردم ارائه شود ، معتقد باشند پس منابعی لازم باید به سازمان بیمه سلامت بیاید در حالی که این کار انجام نمی شود.

به گزارش خبرگزاري سلامت  دكترسيدحسن امامي رضوي   در تشریح برنامه های روز دوم اجلاس روسای دانشگاهها ی علوم پزشکی گفت: امروز مباحثی درخصوص سیستم تخصیص منابع و مدیریت آن و همچنین رسیدگی به اسناد بیمه ای مطرح شد .
دکتر امامی رضوی گفت: سازمان بیمه سلامت معتقد است دانشگاه های علوم پزشکی باید تمرکز بیشتری بر مدیریت منابع داشته باشند و از هزینه های القایی جلوگیری کنند.

وی افزود: همچنین سازمان بیمه سلامت درخواست دارد دانشگاه های علوم پزشکی راهنمای بالینی را اجرا کنند و آن را برای اجرا به سازمان های بیمه ابلاغ نمایند.
قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه ها در ادامه گفت: روسای دانشگاه های علوم پزشکی نیز انتظار دارند برای اجرای راهنمای بالینی و مدیریت منابع نیاز به یک فضای پایدار است و با اینکه دانشگاه های علوم پزشکی یکسالی است که از هزینه دریافت خدماتی که ارائه داده اند، عقب هستند بنابراین عملا در این فضا مدیریت منابع صورت نمی گیرد.
دکتر امامی رضوی تصریح کرد: البته باید مدیریت منابع هم توسط بیمه ها و هم سازمان های دانشگاهی درست صورت بگیرد.
قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه ها درخصوص تجمیع بیمه ها با اشاره به این که قانون برنامه پنجم توسعه، تکلیف بیمه ها را معلوم و مشخص کرده بود در حالی که تجمیع بیمه ها صورت نگرفت، افزود: به شخصه امیدوار نیستم که این امر صورت گیرد زیرا هم دو سازمان بزرگ بیمه گر در ادغام مشکل دارند و هم سایر سازمان های بیمه گر که نهاد دولتی و عمومی غیر دولتی هستند عزمی برای این کار ندارند که امیدوارم در برنامه ششم توسعه با ضمانت اجرایی قوی تری موضوع تجمیع بیمه ها پیگیری شود.

دکتر رضوی با تاکید بر ضرورت عدالت در تخصیص منابع بیمه ای و نقش اصلی دولت در این خصوص گفت: اگر شرکت های دولتی و وزارتخانه ها به اینکه خدمات باید با عدالت به مردم ارائه شود ، معتقد باشند پس منابعی که از طریق سازمان های مختلف برای بیمه های تکمیلی در اختیار این سازمان ها قرار می گیرد، باید به سازمان بیمه سلامت بیاید در حالی که این کار انجام نمی شود.

وی با تاکید بر این که صندوق ها در ارائه خدمات باید در یک جا و به صورت واحد سیاستگذاری کنند، افزود: این در حالی است که مراکز ارائه دهنده خدمت را با ده ها سازمان بیمه ای مواجهه می کنیم که خود ارائه دهندگان خدمت دچار مشکلات می شوند.

گفتنی است بیست و سومین اجلاس روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور از روز گذشته در وزارت بهداشت آغاز شده و امروز نیز در حال برگزاری است .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha