یک متخصص تغذیه چهار مورد از مفید ترین میوههای خشک را شناسایی و ویژگیهای آنها را شرح داد.
به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت و به نقل از اسپوتنیک، لودمیلا میکیتیوک، متخصص تغذیه گفت: رایجترین و سالمترین میوههای خشک کشمش، زردآلو خشک، خرما و آلو هستند. آنها بسیار مغذی و سه برابر بیشتر از میوههای تازه فیبر، ویتامین و مواد معدنی دارند.
این میوه های خشک میتواند درصد بیشتری از مقدار توصیه شده روزانه را برآورده کنند.
وی ادامه داد: این خوراکی ها حاوی مقدار زیادی پلی فنول هستند که آنتی اکسیدان های قوی هستند.
میکیتیوک ادامه داد: کشمش حاوی مقدار زیادی پتاسیم و ویتامین های گروه B است که به همین دلیل قادر به کاهش فشار خون و همچنین کاهش التهاب در بدن است. آلو یک ملین طبیعی است و همچنین سرشار از پتاسیم و فیبر است و ویتامین های A و K و پیشگیری کننده خوبی از بیماری های قلبی عروقی است و به لطف غلظت بالای بوآ به مبارزه با پوکی استخوان کمک می کند.
این متخصص تغذیه افزود: خرما سرشار از آهن، پتاسیم، فیبر است. آنها در میان آنتی اکسیدان ها پیشرو هستند که به کاهش آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند و در ماه های آخر بارداری به انبساط دهانه رحم کمک می کند.
وی افزود: زردآلو خشک برای پیشگیری از بیماری های چشمی مفید است. سرشار از فیبر، پتاسیم، ویتامین های A و C است. می تواند 47 درصد از ارزش روزانه ویتامین A را تامین کند که برای پوست و چشم ما مفید است.
میکیتیوک یادآوری کرد که میوههای خشک کل محتوای کالری کل میوه را ذخیره میکنند، بنابراین نظارت بر مقدار مصرفی مهم است، در غیر این صورت میتوانید به راحتی با یک خوراکی سالم وزن اضافه کنید.
گفتنی است میوههای خشک با مدت زمان نگهداری و حفظ مجموعهای از مواد مفید و مغذی متمایز هستند. اما حداقل سه نکته وجود دارد که باید هنگام خوردن میوههای خشک در نظر گرفته شود، چرا که این امر میتواند برای سلامتی خطرناک باشد:
قبل از هر چیز باید به یاد داشته باشید که در هنگام از بین بردن رطوبت در این محصولات، با وجود کاهش حجم و جرم میوه، تمام کالری ها باقی می مانند. به عنوان مثال، در هنگام خوردن ۱۰۰ گرم انبه خشک، فرد حدود ۱۰ کالری - مانند ۱٫۵ کیلوگرم تازه- دریافت خواهد کرد.
دوم اینکه به میوههای خشک ارائه شده در فروشگاهها ممکن است روغن، نمک، شکر و مواد نگهدارنده اضافه شده باشد.
و نکته سوم این است که با مصرف منظم میوه های خشک، لازم است سطح آب بدن حفظ شود، چرا که ۳۵٪ از میزان مورد نیاز روزانه یک فرد از غذا دریافت میشود.
نظر شما