تعداد روستاهای گازدارشده استان کردستان به ۱۴۷۹ مورد رسید

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان تعداد روستاهای قابلیت گازرسانی استان را ۱۶۳۰ مورد اعلام کرد و اظهار داشت : در حال حاضر ۱۴۷۹ روستای استان زیر پوشش گازرسانی قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از کردستان  احمد فعله‌گری اظهار کرد : نهضت گازرسانی با مطالعات  و ملاحظات اقتصادی در سال ۹۵ با جدیت آغاز گردید  و با تلاش بی وقفه کارکنان فداکار شرکت گاز استان کردستان  تعداد روستاهای گازدار را از ۹۹۵ مورد در سال ۱۳۹۵ تا پایان  اسفندماه سال ۱۴۰۰ به ۱۴۷۹ روستای گازدار ارتقاء داده است.  


 فعله‌گری در ادامه  اظهار داشت: در حال حاضر ضریب نفوذ گاز طبیعی در جمعیت شهری استان ۱۰۰ درصد است که ۳۲ شهر استان را در بر می‌گیرد.


مدیرعامل شرکت گاز کردستان تصریح کرد: با گازدار شدن  یک هزار و ۴۷۹ روستای استان از نعمت گاز طبیعی ضریب نفوذ گاز در جمعیت روستایی استان از مرز ۹۷/۵ درصد فراتر رفته است و به ضریب ۹۸ درصد چسبیده است که تعداد ۴۵ روستا فقط در دهه مبارک فجر سال ۱۴۰۰ به بهره برداری رسیده است.


فعله‌گری عنوان کرد: با برخورداری بیش از   ۹۸/۷ درصد از جمعیت استان کردستان از نعمت گاز طبیعی، فقط ۱/۳ درصد از مردم از نعمت گاز طبیعی محرومند که عمدتا روستاهای دارای جمعیت زیر ۲۰ خانوار و برخی ساخت و سازهای غیرمجاز در حاشیه شهرها هستند.

وی افزود: مناقصه برای گازرسانی به ۷۷ روستای کردستان در دست اقدام بوده و به زودی پیمانکار اجرای این طرح‌ها نیز تعیین می‌شود.


فعله‌گری با بیان اینکه اکنون گازرسانی به نقاط دورافتاده و صعب العبور در دست اجرا است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه برای این کار لوله‌گذاری بیشتری نیاز است، لذا  هزینه‌ گازرسانی به این مناطق نیز بیشتر خواهد شد.

وی اظهارداشت: گاز طبیعی پاک ترین و از لحاظ اقتصادی ارزان ترین و باصرفه ترین منبع برای تولید انرژی است و جایگزینی با سایر سوخت های فسیلی یکی از گام های بزرگ در جهت نیل به توسعه پایدار می باشد،   به گونه ای که در ایجاد عدالت اجتماعی و توزیع یکسان شرایط رفاهی برای آحاد مردم کشور نقش به سزایی را به همراه داشته است.


گفتنی است تعداد مشترکین گاز طبیعی در استان کردستان در تمام بخش های مسکونی، تجاری و صنعتی ۵۸۵ هزار مشترک  می باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha