داشتن تنوع مقاصد صادراتی ضروری است

وزیر کشورگفت: مازندران ظرفیت های متنوع و بالایی برای توسعه دارد و داشتن تنوع مقاصد صادراتی ضروری است.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا)مازندران،  احمد وحیدی در همایش "چشم انداز توسعه استان مازندران، رویکرد رشد ۸ درصدی اقتصادی" که در شهرستان نوشهر برگزار شد، این مطلب را مطرح کرد.

 وی گفت:جنگ دنیا با ایران فراتر از معادلات قدرت، یک جنگ هویتی است،در این جنگ هویتی، اقتصاد یک عنصر اصلی است و شما (فعالان اقتصادی) در این میدان که برای اقتصاد و سازندگی کشور تلاش می کنید، نقطه کانونی در این جنگ بزرگ هستید.

وزیر کشور ادامه داد:در این جنگ که البته امروز شکست دشمن به اعتراف خودش روز به روز آشکارتر می شود، ما باید روز به روز مستحکم تر شویم. ما باید بدانیم که مسیر و انتخاب درستی داشته ایم، به ویژه حال که معلوم شد آمریکایی ها و غرب به هیچ کسی حتی به خودشان هم اهمیت نمی دهند. غربی ها حاضر شدند اوکراین از بین برود تا ناتو به منطقه وارد شود. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha