دانشگاه علوم پزشکی کردستان از عدم شناسایی بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس در ۲۴ ساعت گذشته تا کنون در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کردستان، براساس اعلام رسمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در حال حاضر ۱۶ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان شامل ۱۱ نفر در سنندج، ۲ نفر در مریوان، ۲ نفر در قروه و یک نفر در سروآباد بستری و تحت مراقبت های پزشکی هستند.
دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته تا کنون هیچ بیمار مبتلا به کرونا در استان فوت نشده است، آمار فوت شدگان بر اثر بیماری کرونا در کردستان از ابتدا تا کنون را ۲۰۱۸ نفر عنوان کرد و گفت: همه موارد به صورت بهداشتی و با رعایت دستورالعمل های مرتبط به خاک سپرده شدهاند.
گفتنی است اکنون ۷ بیمار مبتلا به کرونا در بخش ویژه (آی سی یو) بستری هستند.
دانشگاه علوم پزشکی کردستان بر استفاده از ماسک و اهمیت پوشش همگانی واکسیناسیون جهت کنترل، پیشگیری از بیماری و انتقال آن به دیگران تاکید نموده و از مردم استان خواست تا در اسرع وقت ترزیق واکسن کرونا را با مراجعه به مراکز تجمیعی واکسیناسیون و یا مراکز جامع خدمات سلامت انجام داده و سه نوبت آن را تکمیل نمایند.
نظر شما