استاندار کردستان گفت: آمادگی داریم این استان به عنوان پایلوت بیمهگذاری ۱۰۰ درصدی جامعه هدف صندوق روستاییان وعشایر وارد عمل شود.
به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کردستان اسماعیل زارعی کوشا در اختتامیه اجلاس سراسری مدیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر که در مجموعه تلاش تهران برگزار شد اظهار داشت: این طرح خانوارهای ساکن روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت که در اساسنامه صندوق آمده است را تحت پوشش قرار می دهد.
زارعی کوشا گفت: امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی امکان مناسبی را از طریق صندوق روستاییان و عشایر فراهم کرده است اما نتوانسته ایم بهاندازه زحمت و کار این صندوق و خدماتی که ارائه شده است، تبلیغ کنیم و آحاد جامعه را در جریان این اقدام خوب قرار دهیم.
استاندار کردستان با تاکید بر نقش موثر صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر در ارتقای سطح سلامت جامعه سلامت گفت: ما آمادگی داریم بهعنوان استان اول میزبان شورای راهبردی صندوق باشیم و با اجرایی شدن این طرح زمینه خدمت بهتر برای مردم فراهم را فراهم کنیم.
نظر شما