معاون فرهنگی و اجتماعی ادره کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان از ثبت نام ۶۱۲ نفر از استان زنجان برای شرکت در ۴۵ دوره مسابقات سراسری قرآن کریم خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت(طبنا) زنجان ،حجت الاسلام سید موسی موسوی ظهر روز پنجشنبه(۳۰تیرماه) در اولین همایش مسئولان واحدهای قرآنی بسیج استان زنجان با بیان اینکه سازمان اوقاف و امور خیریه متولی برگزاری مسابقات قرآن کریم در سطح کشوری و بین المللی است، اظهار کرد : ۴۵ دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، از روز جمعه ۳۱ تیرماه سال جاری در شهرستان خرمدره برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۵۶۸ نفر در سطح استان زنجان در مسابقات قرآن کریم شرکت کرده بودند، بیان کرد : در سال جاری ۶۱۲ نفر در مسابقات شرکت کرده اند که در واقع شاهدافزایش ۱۰ درصدی شرکت کنندگان در مسابقات هستیم .
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با تاکید بر اینکه استان زنجان در سال گذشته برای اولین بار در ۴ رشته قرآنی دو مقام اول، یک مقام سوم و یک مقام چهارم را در مسابقات کشوری کسب کرد،عنوان کرد:امیدوارم امسال هم در این مسابقات موفق و صاحب مقام شویم.
حجتالاسلام موسوی از آغاز سطح بندی داوران قرآنی در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۴ داور قرآنی از کشور برای داوری دعوت شده بودند ولی امسال کل داوران مسابقات بومی استان هستند .
وی با بیان اینکه امیدواریم در سال آینده تعداد افراد شرکت کننده در مسابقات کشوری قرآن کریم در سطح استان زنجان افزایش پیدا کند، افزود:در حال حاضر استان زنجان ۵۰۰ حافظ کل قرآن کریم دارد.
نظر شما