معاون غذا و دارو دانشکاه علوم پزشکی لرستان گفت: مشکلات کمبود دارو به زودی در استان برطرف می شود.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از لرستان، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: با توجه به اجرای طرح دارویار و تغییر قیمت ها، کارخانه های تولید دارو با تاخیر شروع به کار کرده اند و اکنون اصلاح قیمت ها انجام شده است و داروهای مورد نیاز در حال توزیع در سطح داروخانه ها است.

اسدبیگی اظهار داشت: در مورد بیماری کووید 19، عده ای اقدام به مصرف داروی غیر منطقی و ناهنجار آنتی بیوتیک می کنند در صورتیکه این بیماری ویروسی است و مصرف آنتی بیوتیک تاثیری بر درمان آن ندارد اما شرایط بازار دارو را با مشکلاتی مواجه ساخته است.

وی ادامه داد: کمبود اقلام دارویی در استان در حال مدیریت و سرم مورد نیاز بیمارستان ها در حال تامین و توزیع است و این در حالیست که کمبود برخی اقلام دارویی کشوری است و بصورت سهمیه ای در داروخانه ها توزیع می شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی لرستان اشاره به اینکه اکنون داروهای اساسی و اصلی در سطح استان موجود است اضافه کرد: 251 داروخانه، 27 شرکت توزیع کننده و 270 مرکز تجهیزات پزشکی در استان لرستان فعالیت می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha