محدودیت ۳۰ لیتر بنزین ،جایگاههای سوخت استان تا پایان مهر ماه سالجاری رفع می‌شود

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زنجان گفت: محدودیت ارائه شده ۳۰ لیتر بنزین در جایگاه های سوخت استان تا پایان مهرماه جاری حل خواهد شد و به روال طبیعی برخواهد گشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت(طبنا) زنجان، حمید حبیبی شامگاه دوشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار کرد: در حال حاضر ۲۸۸ واحد تولیدی و صنعتی در استان زنجان به صورت مستقیم از سوخت مازوت استفاده می کنند.

وی با بیان اینکه در شهریور ماه سالجاری تراز تولید بنزین نسبت به مصرف در کشور منفی شده بود افزود : متأسفانه بخشی از دلایل آن به اورهال پالایشگاهها، پایان یافتن ویروس منحوس کرونا، افزایش مصرف و همچنین ،افزایش سفرهای تابستانی است که در کل کشور و سطح استان با این مشکل مواجه بودیم .

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زنجان با اشاره به اینکه موضوع دیگری نیز از جمله تغییرات منطقه ای و بین المللی در بحث انرژی باعث شد که نرخ بنزین و گازوییل در کشورهای شرقی، غربی و جنوبی کشور به شدت بالا برود بیان کرد: به عنوان مثال گازوییلی که به مبلغ ۳۰۰ تومان در سطح کشور توزیع می شود، قیمتش در مرزهای شرقی به ۷۷ هزار تومان رسید و بنزینی که با قیمت ۱۵۰۰ تومان و با نرخ دوم ۳۰۰۰ تومان توزیع می کنیم به بالای ۴۸ هزار تومان رسید، که این مسائل باعث شد تا میل به قاچاق و انحراف خارج از شبکه و خروج فرآورده های نفتی از استان بیشتر شود.

حبیبی اظهارکرد: در این راستا تصمیم بر این شد که کارهایی صورت گیرد که سوخت بنزین و گازوییل به دست مصرف کننده واقعی برسد و ضمن اینکه به نارضایتی منجر نشود و مردم به سوخت مورد نیاز دسترسی لازم داشته‌ باشند ،از انحراف خارج از شبکه و قاچاق سوخت پیشگیری لازم شود.

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زنجان با اشاره به اینکه هیچ سهمیه سوختی از دارندگان خودروها کم نشده است و همان سهمیه ۶۰ لیتر سرجای خود بود ، افزود : ۲ محدودیت در کل کشور ایجاد شد که استان زنجان هم مستثنی از این محدودیت ها نبود.
حبیبی تصریح کرد: محدودیت اول که اجرا شد این بود که تعداد کارت های آزاد موجود در استان را کاهش دادیم که در داخل شهر این کاهش محسوس نبود و تعداد کمتری را کاهش دادیم و باتوجه به اینکه استان زنجان کریدور تردد شمال‌غرب کشور است در آن مناطق محدودیت ها را بیشتر کردیم و تعداد کارت آزاد جایگاه ها کاهش یافت تا مردم از کارت شخصی خود استفاده کنند تا کارت های آزاد عاملی برای انحراف خارج از شبکه و قاچاق سوخت از استان نشود.

وی بیان کرد : محدودیت دوم اجرا شده نیز سقف سوخت گیری ۳۰ لیتر بود که این کار به این منظور بود تا مسافران و گذری ها سوخت مازاد از استان نگیرند که هر دوی این محدودیت ها تا پایان مهرماه جاری حل خواهد شد و به روال طبیعی برخواهیم گشت.

این مسئول با اشاره به اینکه اورهال پالایشگاهها ی جنوب کشور نیز به سرانجام رسیده است و از ۱۰ مهرماه سالجاری دوباره فازهای جدید پالایشگاه ستاره به مدار عملیات می آید و تراز تولید از روز گذشته به سمت مثبت رفته است و مشکلی در خصوص فرآورده‌های نفتی بخصوص بنزین نخواهیم داشت .

حبیبی با بیان اینکه بنده مایل به این محدودیت در ارائه ۳۰ لیتر بنزین نبودم گفت : این محدودیت بجز دردسر و گرفتاری برای مصرف کننده های بنزین و نارضایتی مردم سودی نداشت.

وی افزود: جز استان هایی بودیم که همان سهمیه ای که داشتیم را مراعات کردیم و در مصرف بنزین کاهش بوجود آمد و فقط ۶ درصد از سهمیه تخصیص یافته مصرف شد.

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زنجان خاطرنشان کرد: استان های منتهی به مسیرهای اربعین حسینی به دلیل راحتی دسترسی زائرین به سوخت سهمیه ۶۰ لیتر به قوت خود باقی بود به استثنای تهران که بقیه استان ها نیز این محدودیت اعمال شده بود که طی مکاتبات صورت گرفته و همچنین تراز مثبت انجام شده در آینده نزدیک استان به حالت طبیعی برمی‌گردد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha