فرمانده انتظامی کردستان از بازداشت چهار دانشجونمای اغتشاشگر که با ایجاد راهبندان در مقابل دانشگاه کردستان قصد آشوب داشتند، خبرداد.
به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کردستان، سردار علی آزادی اظهار داشت: این افراد دانشجویان را به فراخوان و آشوب دعوت میکردند که با تعقیب و گریز و هوشیاری مأموران یگان ویژه، امشب شناسایی و دستگیر شدند.
وی افزود: این عده اغتشاشگر اراذل و اوباش که دانشجو نبودند با سلاح و با هدف ایجاد آشوب در محله قرادیان بهاران که یکی از ورودیهای دانشگاه کردستان هم در این مسیر است، اقدام به اجرای پروژه کشتهسازی و روشن کردن آتش و تخریب اموال عمومی میکردند.
فرمانده انتظامی کردستان با بیان اینکه سه دستگاه خودرو نیز همراه از این افراد کشف و توقیف شد، گفت: از داخل این خودروها سلاح جنگی وینچستر تاشو، ۴۰ عدد فشنگ ساچمه وینچستر، لاستیک فرسوده، بطریهای بنزین و کوکتل مولوتوف هم کشف شد.
سردار آزادی ادامه داد: پس از بررسیها مشخص شده که دستگیرشدگان با این سلاحها پروژه کشتهسازی را انجام داده بودند و این اقدام جنایتکارانه را به نیروهای انتظامی و سپاه نسبت میدادند.
سردار آزادی با تاکید بر اینکه جانمان را برای تأمین امنیت اقشار مختلف مردم به ویژه دانشجویان فدا میکنیم، اظهار داشت: اجازه نمیدهیم خدشهای به امنیت شهروندان عزیز وارد شود.
نظر شما