رشته صنایع غذایی در دانشگاه علوم پزشکی لارستان راه اندازی شد.
به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، هیات بورد تخصصی صنایع غذایی و کنترل کیفی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با حضور در دانشگاه علوم پزشکی درخصوص راه اندازی رشته علوم صنایع غذایی در مقطع کارشناسی وضعیت نرم افزاری و سختافزاری لازم را بررسی و بازدید کردند.
اعضای هیات بورد با همراهی روسای دانشکده ها و معاون آموزشی دانشگاه از دانشکده بهداشت و دانشکده پرستاری و آزمایشگاه های آن بازدید کرده و زیرساخت های لازم برای رشته جدید را بررسی کردند.
در ادامه از آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه نیز بازدید شد.
در این بازدید که برای بررسی توانمندی و زیر ساختهای آزمایشگاه صورت گرفت، مهندس پرند مدیر آزمایشگاه به تشریح امکانات و دامنه عملکرد آزمایشگاه و توانمندی کارشناسان پرداخت و در ادامه به وجود تنوع صنایع غذایی مستقر در منطقه و لزوم جذب متخصص رشته صنایع غذایی به عنوان مسیول فنی واحدهای تولیدی اشاره کرد.
وی طبق سنوات گذشته قول مساعدت و همکاری و تعامل بیشتر با معاونت آموزشی برای کارآموزی دانشجویان را داده و در پایان معاون آموزشی و رییس دانشکده بهداشت ک هیات برد را همراهی کردند از تلاشها و همکاری آزمایشگاه قدردانی کردند.
اساتید مدعو از بخشهای مختلف ازمایشگاه و دستگاه های مستقر بازدید کرده و توانمندی و عملکرد ازمایشگاه مورد توجه ویژه قرار گرفت.
سپس اعضای هیات بورد به اتفاق همراهان خود از دانشگاه، با حضور در محل ستاد و حوزه ریاست، در نشستی ضمن دیدار با دکتر محسن سلمان پور رییس دانشگاه، موارد لازم تکمیل زیرساخت راه اندازی رشته صنایع غذایی را ذکر کرده و وجود این رشته در دانشگاه علوم پزشکی لارستان را یک اتفاق مثبت خواندند.
نظر شما