جوشقانی توسعه و اشاعه موضوع حیاتی بندناف خون را نیازمند اطلاع رسانی و آگاهی بخشی هرچه بیشتر به مردم دانست و گفت:در تلاش هستیم که تعداد دفاتر نمایندگی را در سطح شهرستان های کردستان افزایش دهیم.
مسئول امور نمایندگی های بانک خون بند ناف رویان، عنوان کرد: بانک خون بند ناف یک نهاد علمی و پزشکی دانش بنیان است که خروجی آن انقلاب مهمی در علاج بیماریهای صعب العلاج است.
جوشقانی ابراز امیدواری کرد که با نهادینه شدن اهمیت خون بند ناف در بین مردم، عموم جامعه می توانند نسبت به ذخیره و پس انداز کردن سلامت اقدام کنند و سلامت خود و اطرافیان خود را تضمین کنند. تا قبل از تاسیس رویان، به عنوان یک زباله بیولوژیک دور ریخته می شد، اما با علم دانش فنی، این امر به ذخیره سلامت تبدیل شده و اکنون نیز محصولات زایمانی جدیدی به محصولات ما اضافه شده است.
مسئول واحد تحقیقات شرکت فن آوری بن یاخته های رویان در ادامه این نشست با تاکید بر ضرورت اطلاع رسانی و ارتقاء آگاهی مردم گفت: ذخیره سازی سلولهای بنیادی و علم سلول درمانی، از بروز ترین موضوعات در مبحث پزشکی و سلامت است که امروزه قسمت عمده تحقیقات علمی دنیا در حوزه سلامت را به خود اختصاص داده است.
دکتر نوری خاطرنشان ساخت: سرمایه گذاری بر دانش و یافته های علمی در زمینه سلولهای بنیادی و خون بند ناف پروسه ای دراز مدت و زمان بر است، اما خروجی و نتیجه ان در آینده کاهش درد و رنج ناشی از بیماریهای پیچیده و صعب العلاج خواهد بود.
مسئول واحد تحقیقات شرکت فن آوری بن یاخته های رویان، اعلام کرد: تا کنون بیش از ۸ میلیون واحد نمونه خون بند ناف در بانک های خون بند ناف خانوادگی و بانک های عمومی خون سراسر جهان، ذخیره شده است.
خانم دکتر نوری، با اشاره به انجام بیش از ۵۰ هزار پیوند خون بند ناف برای درمان بیماریهای صعب الاعلاج در سراسر جهان گفت: شرکت فن آوری بن یاخته های رویان فعالیتهای خود را در زمینه تولیدات دارویی جهت درمان بسیاری از بیماریها آغاز نموده است.
نظر شما