اقامتگاه‌های بوم‌گردی فرصتی برای معرفی ظرفیت‌ صنایع‌دستی کردستان است

معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان گفت: تاسیسات گردشگری به‌ویژه اقامتگاه‌های بوم‌گردی فرصتی مغتنم برای معرفی ظرفیت‌ها و تولیدات ارزشمند صنایع‌دستی استان است.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از کردستان، فرهاد حامدی در جلسه ای که در راستای اجرایی نمودن تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی و جامعه انجمن‌های حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی ایران برگزارشد، اظهار کرد: صنایع‌دستی کردستان دارای قدمتی کهن می‌باشد که توسط مردان و زنان تلاشگر استان سینه به سینه از نسلی به نسل دیگر منتقل شده است.

معاون صنایع‌دستی کردستان گفت: چنانچه این هنر صنعت با مدیریت درست تولید و معرفی شود، معرف بسیار خوبی برای ظرفیت‌های مختلف استان خواهد بود.

وی با بیان اینکه گردشگری و صنایع‌دستی دو ابزار مهم برای توسعه اقتصادی استان است، افزود: خوشبختانه در سال‌های اخیر شاهد ایجاد و راه‌اندازی واحدهای بوم‌گردی در سطح استان برای خدمات‌دهی به گردشگران بوده‌ایم.

حامدی عنوان کرد: در این اقامتگاه‌ها می‌توان با استفاده از محصولات صنایع‌دستی، فرهنگ، آداب ‌و رسوم و آثار ارزشمند زنان و مردان توانمند روستانشین منطقه را به گردشگران معرفی نمود.

معاون صنایع‌دستی کردستان یادآور شد: امید است با بهره‌برداری مطلوب از داشته‌های موجود شاهد رشد تولید صنایع‌دستی و رونق کسب‌و کار در منطقه برداریم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha