مدیر کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: سهم ارزش افزوده در بخش صنعت حدود یک درصد بوده و در بخش معدن نیز ۱، ۹ درصد و در بخش تجارت نیز ۲، ۶ درصد است.
به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از کردستان، بختیار خلیقی اظهار داشت: با توجه به اینکه امسال توسط مقام معظم رهبری به نام سال مهار تورم و رشد تولید نامگذاری شده و ما به عنوان یکی از دستگاه های اقتصادی می بایست در این خصوص برنامه های عملیاتی، اهداف، الزامات و مشکلات این موضوع را نهادینه کرده و بر اساس برنامه های عملیاتی تدوین شده، بر اساس چراغ هدایتی که برای مجموعه صنعت، معدن و تجارت تدوین شده، حرکت کنیم و به نهایت موضوع که رشد تولید و مهار تورم است، برسیم.
وی افزود: با توجه به اینکه در گذشته زیر ساخت هایی برای فعالیت های توسعه ای در سطح استان فراهم شده و این زیر ساخت ها مانند فرودگاه سنندج، فرودگاه سقز، راه آهن همدان- سنندج مستلزم این است که حتما تکمیل شوند تا شاهد توسعه هر چه بیشتر استان باشیم.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: همچنین در حال حاضر ۹۵۶ مگاوات برق مورد نیاز صنایع استان کردستان از طریق نیروگاه تامین شده و ۲ هزار و ۳۶۲ مورد انبار در سطح استان داریم.
خلیقی با اشاره به این مطلب که کردستان ظرفیت های خوبی را در حوزه صنعت، معدن و تجارت دارد، یادآور شد: تعداد شهرک های ناحیه صنعتی استان ۱۹ مورد است و همچنین مناطق آزاد تجاری صنعتی که بین بانه و مریوان استقرار پیدا کرده بستر را برای توسعه تجاری استان فراهم کرده است.
نظر شما