مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت: در پی استقبال بی نظیر مردم شهر سقز از نخستین جشنواره استانی تئاتر خیابانی و آیین های نمایشی زیویه، بیش از ۱۰ هزار نفر از آن دیدن کردند.
به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کردستان، علی اصغر دریایی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان ضمن اعلام این خبر گفت: در پی استقبال بی نظیر مردم شهر سقز از نخستین جشنواره استانی تئاتر خیابانی و آیین های نمایشی زیویه، بیش از ۱۰ هزار نفر از آن دیدن کردند
وی افزود: جشنواره استانی تئاتر خیابانی و آیین های نمایشی زیویه در روزهای ۲۳ تا ۲۵ تیرماه با حضور بی نظیر و غیر قابل وصف تماشاچیان فهیم تئاتر در سقز برگزار گردید. دبیر شورای فرهنگ عمومی استان اضافه کرد: براساس گزارشهای میدانی تخمین زده می شود در طول روزهای برگزاری جشنواره با احتساب هر نمایش ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ نفر و درنهایت بیش از ۱۰ هزار نفربازید از نمایش ها صورت گرفتهاست. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان بیان کرد : در قالب ۱۵ گروه شرکت کننده در جشنواره، پذیرای ۱۳۰ نفر از هنرمندان استان کردستان بودیم. دریایی در پایان عنوان کرد: خوشبختانه این جشنواره از جشنواره های بسیار موفق در حوزه هنرهای نمایشی در سطح استان کردستان بود.
کارگاه های آموزشی مفیدی با موضوع گونه های نمایشی در کنار برنامه های تجلیل و قدردانی از هنرمندان عرصه هنرهای نمایشی استان نیز از جمله برنامه های جنبی جشنواره بود.
در حاشیه برگزاری آیین اختتامیه نخستین جشنواره تئاترخیابانی زیویه، از پوستر دومین جشنواره تئاتر خیابانی زیویه بصورت منطقه ای رونمایی گردید.
گفتنی است این جشنواره به دبیری امیر زارع زاده از هنرمندان فعال استان و شهرستان سقز برگزار و سال آینده با گستره منطقه غرب کشور توسط موسسه تک منظوره هنرجویان پیوند سقز برگزار خواهد شد.
در آیین اختتامیه نخستین جشنواره استانی تئاتر خیابانی و آیین های نمایشی زیویه از زحمات و تلاش های استاد بها الدین عزیز زاده از هنرمندان پیشکسوت تئاتر بانه با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهر سقز، شورا و شهرداری، روسای ادارات و هنرمندان و شرکت کنندگان در جشنواره تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
نظر شما