مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: پنج هکتار از مراتع استان طی چند روز گذشته در آتش سوخت که علل آن آحتمالا منشا انسانی بوده است.
به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا)زنجان، حسن حسینی در جمع خبرنگاران با اشاره به آتش سوزی های اخیر مراتع در چند نقطه از استان، اظهار کرد: طی روز جمعه(۲۰ مرداد ماه) آتش سوزی در روستاهای زاچکان و چفتان طارم و همچنین روستای چالچوق ابهر به سامانه تلفنی ۱۵۰۴ گزارش شد.
وی افزود: آتش سوزی مراتع روستای زاچکان طارم به میزان ۲ هکتار و همچنین ۲ هکتار از مراتع روستای چفتان این شهرستان با کمک چندین ساعته عوامل امداد رسان خاموش شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان اظهار داشت: مراتع روستای چالچوق ابهر هم به میزان یک هکتار دچار آتش سوزی شد که این واقعه در ساعت ۲۲:۳۰ دقیقه روز جمعه گذشته به پایان رسید.
حسینی با بیان اینکه گرما و افزایش دما از عوامل مهم بروز آتش سوزی است،افزود: از هم استانی ها در خواست می شود از رهاسازی بطری و لوازم شیشه ای و براق در محیط و روشن کردن آتش و رهاسازی آن در مراتع و جنگل ها خودداری کنند.
وی خاطر نشان کرد: همچنین شماره ۱۵۰۴ راه ارتباطی برای امداد جنگل و مراتع است که از طریق آن می توان هرگونه تخریب و تصرف در اراضی منابع طبیعی و قاچاق چوب جنگلی توسط افراد سودجو را اطلاع داد.
این مسئول با بیان اینکه در سال گذشته چهار مورد آتش سوزی در سطح مراتع این استان به وقوع پیوست، افزود: این تعداد در مدت مشابه سال قبل آن ۲۹ مورد بود که کاهش ۸۶ درصدی را نشان می دهد.
انتهای پیام/نوری
نظر شما