امام جمعه لامرد تاکید کرد: برای بهبود عملکرد کاری ستاد نمازجمعه باید کار تشکیلاتی کرد تا بتوان جوانان و نوجوانان را جذب نمازجمعه کرد.
به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، امام جمعه لامرد در اولین جلسه ستاد نماز جمعه لامرد پس از مدیریت جدید این ستاد که در دفتر امام جمعه برگزار شد، ضمن تبریک ولادت حضرت رسول و آغاز هفته وحدت و همچنین هفته دفاع مقدس از خدمات چندساله حجت الاسلام بحرینی رئیس سابق ستاد نماز جمعه لامرد قدردانی نمود و اظهار کرد: ستاد نمازجمعه باید به صورت تشکیلاتی کارها را به پیش ببرد و با استفاده از ظرفیت بوجود آمده امورات به نحو شایسته انجام شود.
وی گفت: نماز جمعه در نزد بسیاری از شیعیان واجب تخییری است و حضور در آن در زمان غیبت امام واجب نیست و معنای آن این است که مکلَف در ادای فریضه واجب ظهر جمعه بین خواندن نماز جمعه یا نماز ظهر مخیر است.
امام جمعه لامرد تاکید کرد: برای بهبود عملکرد کاری ستاد نمازجمعه باید کار تشکیلاتی کرد تا بتوان جوانان و نوجوانان را جذب نمازجمعه کرد.
وی تصریح کرد: خدمتگذاری در این مسیر سعادت می خواهد و خدمت در مسجد از طرف بزرگان دین تاکید فراوان شده و حضور در مصلی اهمیت را بیشتر می کند و باید در این زمینه دغدغه داشت و خوشا به سعادت شما خوبان که این مهم نصیب شماها شده است.
وی افزود: نماز جمعه عجین با نماز مساجد محله ها است و باید از این ظرفیت استفاده کرد و همه پای کار باشند و ارتباط تنگاتنگ بین مساجد و مصلی را برقرار کرد.
حاج حامد غلامی رئیس جدید ستاد نمازجمعه لامرد در این آئین اظهار کرد: باید قدردان خون پاک شهیدان باشیم و این عزت و عظمت جمهوری اسلامی را باید شاکر باشیم زیرا به برکت خون شهیدان امروز در حال آسایش و رفاه هستیم.
وی، که دانش آموخته حسابداری است افزود: جنگ ما با دشمن جنگ نماز است و "کتاب سه دقیقه در قیامت" که
خاطرات یکی از مدافعان حرم را روایت کرده که در طی یک عمل جراحی برای سه دقیقه روح از بدنش جدا میشود و به عالم دیگری میرود را مطالعه کنید و باید قدر این موقعیت ها را دانست و به آن افتخار کرد.
وی گفت: ستاد قوی بازوهای یک فرمانده و باعث موفقیت یک تشکیلات است که باید کارها را به صورت تشکیلاتی انجام داد و وقتی متعهد می شویم باید پای کار بود.
وی تصریح کرد: باید در ستاد نمازجمعه به بحث نرم افزاری و سخت افزاری توجه کرد و با مباحث فکری و دورهمی و برنامه ریزی توانمند جوانان را به طرق مختلف جذب کرد زیرا آوردن جوانان پای کار مهم است و کار فرهنگی را به خوبی انجام داد.
در ادامه هر یک از مسولین واحدها به بیان گزارش عملکرد خود و همچنین برنامه های آتی خود در این مجموعه فرهنگی پرداختند.
خبرنگار/ محمود صابری زاده
نظر شما