توجه وقف به مباحث علمی و فناوری تقویت شود

رئیس مجمع نمایندگان استان سمنان گفت: توجه وقف به مباحث علمی و فناوری باید تقویت و همکاری‌های مشترکی با پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان برقرار شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری سلامت(طبنا)،عباس گلرو، نماینده مردم شهرستان‌های سمنان، مهدی‌شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی در نشستی با مدیرکل و اعضای شورای معاونان اداره کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان اظهار کرد: وقف، یک بحث تخصصی و فنی با حساسیت‌های شرعی است.
وی عنوان کرد: اموال موقوفه‌ای که نزد شما امانت است، مصداق بیت‌المال بوده و از این‌رو، مسؤولیت سخت و پیچیده‌ای دارید.
گلرو تأکید کرد: در اداره امور موقوفات باید حساسیت‌هایی که حضرت امیرالمؤمنین (ع) در حوزه بیت‌المال رعایت می‌کردند، را مدنظر داشته باشید.
نماینده مردم سمنان مهدی شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی افزود: توجه وقف به مباحث علمی و فناوری باید تقویت شود و از این‌رو، می‌توانید فعالیت‌ها و همکاری‌های مشترکی با پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان داشته باشید.
گلرو با اشاره به اهمیت و نقش سرمایه‌گذاری در افزایش بهره‌وری موقوفات اظهار کرد: ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه‌های مختلف مانند کاروانسراها، آب‌انبارها و سایر اماکن موقوفه برای سرمایه‌گذاری وجود دارد که با تمام توان در این بخش همراه و کنار شما هستم.
رئیس مجمع نمایندگان استان سمنان خاطرنشان کرد: خدمات متنوعی در حوزه اوقاف و امور خیریه به اقشار مختلف مردم ارائه می‌شود و لازم است تا رسانه‌ها این خدمات را به نحو شایسته برای مردم تبیین کنند.
گلرو چند مسأله در حوزه موقوفات مطرح کرد و مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان بعد از بیان مشکلات توسط نماینده مردم، دستور تشکیل کارگروهی متشکل از معاونت بهره‌وری اداره کل، رئیس اداره حقوقی و ثبتی اداره کل، رئیس اداره تحقیق اداره کل و یک نفر به نمایندگی از طرف رئیس مجمع نمایندگان استان سمنان را برای پیگیری این موضوعات صادر کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha