کد خبر: 226812
۳ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۴:۳۱
آغاز جشنواره گلابگیری در مناطق مختلف تهران

رئیس ستاد گردشگری تهران از آغاز جشنوراه گلابگیری در مناطق مختلف تهران خبر داد.

امیر قاسمی ضمن اعلام این خبر گفت: جشنواره گلاب گیری با هدف توسعه گردشگری و معرفی آداب و رسوم استان‌های مختلف ایران و غنی سازی اوقات فراغت شهروندان همزمان با شروع این رویداد فرهنگی گردشگری در شهر کاشان در تهران نیز برگزار می‌شود.

وی در ادامه اظهار داشت: اولین جشنواره گلاب گیری در باغ ملی گیاه شناسی از اواخر فروردین ماه برگزار شده است و پس از آن در بوستان پرواز از اول اردیبهشت ماه این رویداد در حال اجرا می‌باشد.

رئیس ستاد گردشگری ادامه داد: در این جشنواره ضمن اجرای مراسم گلاب گیری، نمایشگاهی از عرضه و فروش محصولات همراه با اجرای جُنگ‌های فرهنگی و شاد اجرا خواهد شد.

قاسمی در پایان افزود: در راستای استفاده شهروندان از این جشنواره خدمات تورهای نیم روزه از سوی سرای محلات تا پایان خرداد ماه اجرا خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha