بهره‌برداری از ۱۰۶ طرح همزمان با هفته دولت در سبزوار

معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار گفت: همزمان با هفته دولت ۱۰۶ طرح با اعتبار ۱۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال در بخش‌های مختلف این شهرستان در حال بهره‌‎برداری است که افتتاح آن‌ها رفاه بیشتری برای مردم این منطقه به ارمغان می‌آورد. 

به گزارش خبرگزرای سلامت(طبنا) از خراسان رضوی، حامد قربانی فرماندار ویژه سبزوار با اعلام این خبر اظهار کرد: نهضت توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در سبزوار شکل گرفته و هم اینک حجم زیادی از قراردادها در حوزه های مختلف کشاورزی، عمرانی و صنعتی منعقد شده که بخشی از آن طی همین ایام به بهره‌برداری می‌رسد.

وی تصریح کرد: سبزوار ظرفیت زیادی برای سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی پاک و تجدید پذیر دارد و تاکنون برای تولید ۴۸ مگاوات برق خورشیدی سه هزار و ۷۰۰ هکتار زمین تامین شده است.

قربانی ادامه داد: برق به عنوان یک پیشران توسعه کشور محسوب می‌شود و در این راستا طرح‌های خوبی برای کاهش ناترازی انرژی در این شهرستان در حال اجراست. توسعه و تکمیل زیرساخت‌ها از اولویت‌های این شهرستان است که تکمیل آن‌ها به تحرک اقتصادی و توسعه منطقه منجر می‌شود.

فرماندار ویژه سبزوار عنوان کرد: به تاسی از رهنمودهای مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت چهاردهم با وجود برخی سختی‌ها و کمبودهای بودجه‌ای در این ایام، تعداد ۱۰۶ طرح در شهرستان به ثمر نشسته که این تعداد طرح در حوزه‌های مختلف بیانگر عزم نظام و دولت در تداوم ارائه خدمات به مردم است.

وی تصریح کرد: در ارتباط با طرح نهضت ملی مسکن شهرستان گشایش‌های خوبی ایجاد شده است که علاوه بر واگذاری بخشی از این واحدها به متقاضیان، ۶۹۴ مورد تسهیلات بانکی متقاضیان واجد شرایط در مرحله واریز است.

حامد قربانی عنوان کرد: بخشی از نارضایتی ها در حوزه راه‌های ارتباطی شهرستان اعم از بین شهری و روستایی است که علاوه بر طرح‌های بهسازی راه‌های شهری و روستایی، عملیات اجرایی آسفالت در محورهای مختلف اعم از محورهای بین شهری و روستایی به‌ویژه بخش محروم روداب اجرا شده است.

وی در ارتباط با پروژه‌های منجر به ارتقای زیرساخت‌های مخابراتی و پوشش تلفن همراه افزود: ۴۰۰ میلیارد ریال از طرح‌های مخابراتی در سطح شهرستان سبزوار به بهره‌برداری رسید؛ با این وجود این شهرستان در حوزه زیرساخت‌های ارتباطی هنوز در ردیف رتبه‌های پایین استان است که این موضوع عزم ما را در رسیدن به جایگاه واقعی در حوزه پوشش تلفن همراه و اینترنت پرسرعت دوچندان کرده است و البته با همراهی شرکت مخابرات، ایرانسل و همراه اول و نصب BTS های جدید در جای جای شهرستان شرایط تا حدودی بهبود یافته است.

قربانی بیان کرد: طرح بهسازی معابر و نهضت آسفالت روستاها همزمان در ۹ روستای بخش مرکزی با اعتبار بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال با مشارکت بنیاد مسکن و دهیاری‌ها به بهره‌برداری رسید.

وی ادامه داد: در راستای تدابیر امنیتی و پدافند غیر عامل به همت شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه سبزوار و اداره کل راه و شهرسازی احداث پارکینگ جدید نفتکش‌ها آغاز می‌شود.

فرماندار ویژه شهرستان سبزوار یادآور شد: در حوزه آموزش و پرورش علاوه بر تکمیل طرح‌های آموزشی در قالب نهضت مدرسه‌سازی، زمین‌های چمن مصنوعی متعدد در دست احداث است؛ همچنین راه‌اندازی واحد خواهران دانشگاه فرهنگیان در سبزوار رویدادی ارزشمند بود که زمینه تحصیل دانشجو معلمان دختر مستعد را در این‌ منطقه فراهم کرده است و در مهر ماه امسال شاهد حضور اولین گروه دانشجویان دختر در شهرستان خواهیم بود.

قربانی افزود: همچنین به منظور رفع مشکلات و تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک توحید سبزوار حمایت‌های اخیر از سوی استاندار صورت گرفته و امید است با تحقق ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار پیگیری شده از صندوق توسعه ملی، زحمات پیمانکار پروژه که از مجموعه بخش خصوصی محسوب شده به ثمر بنشیند و این مجموعه وارد عرصه خدمت‌رسانی شود.


وی اظهار کرد: با توجه به قدمت سبزوار در رشته ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی کشور، عملیات اجرایی احداث زورخانه در سبزوار با کمک بودجه ملی و حمایت خیران آغاز شده است.


فرماندار ویژه سبزوار تصریح کرد: همچنین نخستین سامانه کالیبراسیون هواشناسی در سبزوار با حضور مدیران ملی به بهره‌برداری می‌رسد که یک اقدام بسیار ارزنده در راستای حفظ وضعیت اقتصاد کشاورزی در استان محسوب می شود.


قربانی گفت: ایجاد منطقه ویژه اقتصادی سبزوار یکی از طرح‌های مهم توسعه‌ای و اقتصادی است که از سالیان پیش شروع شده و با پیگیری‌های به عمل آمده، عمده زیرساختهای لازم در آن مستقر و اخیرا نیز اسناد آن صادر شده و با توجه به در حال تکمیل بودن ساختمان، به زودی گمرک در آن مستقر شده و واردات کالا و ترخیص سریع آن در وهله اول سبب رونق این زیرساخت خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha