جنگ امروز، نبرد تمدنی اسلام و غرب است 

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج)زنجان،با تأکید بر اینکه تقابل امروز فراتر از نبرد نظامی است،گفت: جنگ کنونی میان اسلام و غرب،نبردی تمدنی بر سر فرهنگ، سبک زندگی و هویت است که با خون شهدا و بیداری ملت‌ها معنا یافته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت (طبنا)زنجان، حجت الاسلام حسن بیگدلی در دیدار اصحاب رسانه با خانواده شهید اکبر عزیزی، شهید جنگ ۱۲ روزه، استان زنجان،ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدا، نقش آنان را در حفظ و پیشرفت انقلاب اسلامی بی‌بدیل دانست و اظهار کرد:حضور در کنار خانواده شهید،افتخاری بزرگ و فرصتی مغتنم برای تجدید عهد با آرمان‌های انقلاب است. 

وی افزو:دشمنان انقلاب اسلامی از جمله آمریکا،رژیم صهیونیستی و نهادهای بین‌المللی،طی ۴۷ سال گذشته با انواع هجمه‌ها از جنگ نظامی و فرهنگی گرفته تا تحریم‌های اقتصادی،تلاش کردند تا نظام اسلامی را تضعیف کنند،اما به لطف خدا و خون شهدا،انقلاب اسلامی از تمامی این توطئه‌ها سربلند بیرون آمد. 

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج) زنجان،با اشاره به نقش شهید حاج قاسم سلیمانی و یارانش در مقابله با داعش و دفاع از حریم انقلاب،گفت:با کمترین امکانات و بودجه،نیروهای ما در میدان‌های نبرد پیروز شدند، در حالی که دشمنان با میلیاردها دلار هزینه، شکست خوردند. 

حجت الاسلام بیگدلی نهادهای بین‌المللی را ابزار دست جهان استکبار دانست و افزود: آژانس‌ها،دادگاه‌ها و شوراهای جهانی،همگی در خدمت منافع قدرت‌های سلطه‌گر هستند، اما انقلاب اسلامی با تکیه بر ایمان و شهادت،مسیر خود را ادامه داده است. 

وی با تأکید بر اینکه جنگ امروز،جنگ تمدنی میان اسلام و غرب است، گفت:ما برای سبک زندگی،خانواده، اقتصاد و فرهنگ اسلامی می‌جنگیم؛نه فقط برای بقا،این تفکر اسلامی است که در سراسر جهان بیداری ایجاد کرده و امروز شعار مرگ بر اسرائیل در کشورهای اروپایی نیز شنیده می‌شود. 

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج) زنجان،با اشاره به وفاداری و ایثار نیروهای نظامی و خانواده‌های شهدا، از رسانه‌ها خواست تا در تبیین فرهنگ مقاومت و شهادت،نقش فعال‌تری ایفا کنند و پیام شهدا را به نسل‌های آینده منتقل نمایند. 

حجت الاسلام بیگدلی در پایان با تأکید بر نقش رهبری و ولایت فقیه در انسجام ملی،خاطرنشان کرد:نظام اسلامی با صلابت و اقتدار در برابر دشمنان ایستاده و این ایستادگی، ریشه در خون پاک شهدا دارد. 

انتهای پیام/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha