رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی گیلان از تلاش برای تولید محصولات سالمتر و مقاومتر با کاهش مصرف آب و کنترل بیولوژیک آفات خبر داد و آن را گامی مهم در تضمین سلامت کشاورزان و مصرفکنندگان عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری سلامت _ طبنا گیلان : رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی گیلان از تلاش برای تولید محصولات سالمتر و مقاومتر با کاهش مصرف آب و کنترل بیولوژیک آفات خبر داد و آن را گامی مهم در تضمین سلامت کشاورزان و مصرفکنندگان عنوان کرد. رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان، پژوهشهای کاربردی برای ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و کاهش مصرف سموم شیمیایی را از اولویتهای این مرکز دانست و گفت: «با بهرهگیری از روشهای نوین کشاورزی و کنترل بیولوژیک آفات، کیفیت محصولات افزایش یافته و سلامت مصرفکنندگان تضمین میشود.»
محمدرضا عباسی مژدهی به پروژههای کلیدی مرکز اشاره کرد که شامل استحصال آب از مه برای آبیاری باغها، معرفی ارقام مقاوم لوبیا و صنوبر، و توسعه روشهای مدیریت تلفیقی آفات در کیوی و زیتون است. وی افزود: این اقدامات علاوه بر افزایش عملکرد محصولات، خطر بیماریها و آلودگیهای ناشی از سموم را کاهش میدهد.
وی همچنین از پژوهشهای مرکز در حوزه مرکبات، کیوی و زیتون برای بهبود کیفیت و ماندگاری محصول خبر داد و تأکید کرد: «استفاده از روشهای کنترل بیولوژیک و مدیریت صحیح باغها سلامت محصول و مصرفکننده را تضمین میکند.»عباسی مژدهی در ادامه با اشاره به توسعه گیاهان دارویی و محصولات غیرمتداول، گفت: «این برنامهها نه تنها به سلامت جامعه کمک میکنند، بلکه درآمد کشاورزان را نیز افزایش میدهند و تنوع غذایی و دارویی منطقه را گسترش میدهند.»
نظر شما