رییس مرکز اورژانس پیشبیمارستانی کردستان از انجام ۴۷ ماموریت امدادی در سال جاری توسط بالگرد اورژانس هوایی استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کردستان، بابک هدایی با بیان اینکه اورژانس هوایی استان از ابتدای تاسیس تاکنون ۶۲۷ ماموریت انجام داده است، اظهار کرد: بالگرد اورژانس امروز برای انتقال یک مادر باردار ۳۴ ساله از مریوان به سنندج به پرواز درآمد.
وی افزود: در پی اعلام بیمارستان بوعلی مریوان مبنی بر نیاز به انتقال سریع بیمار، بالگرد اورژانس هوایی سنندج در کوتاهترین زمان ممکن به پرواز درآمد و مأموریت انتقال را با موفقیت انجام داد.
رییس مرکز اورژانس پیشبیمارستانی کردستان یادآور شد: با هماهنگی واحد دیسپچ اورژانس ۱۱۵ و همکاری تیمهای زمینی، مادر باردار در شرایط پایدار به بیمارستان کوثر سنندج منتقل و تحویل تیم تخصصی زنان و زایمان شد.
لازم به ذکر است اورژانس هوایی فوریتهای پزشکی کردستان به عنوان سی و سومین اورژانس هوایی کشور از مرداد سال ۱۳۹۶ راهاندازی و بالگرد این مرکز از نوع 'LOT' تک موتور بوده و به مجهزترین تجهیزات پزشکی تجهیز شده است.
نظر شما