رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور گفت:چالشی که با سازمان برنامهوبودجه در مسیر اجرای برنامه شیر مدارس داریم، این است که بودجه کافی برای این موضوع در نظر گرفته نشده است. هنگامی که بودجه برنامه شیر مدارس به میزان کافی نباشد، نمیتوانیم تمام جمعیت هدف را تحت پوشش قرار دهیم.
به گزارش خبرگزاری سلامت، دکتر سیدحسن امامیرضوی در گفت و گویی افزود: براساس یکی از بندهای قانون برنامه بودجه، تکلیف شده که فقط مناطق کمبرخوردار تحت پوشش برنامه شیر مدارس قرار گیرند ولی این در حالی است که جمعیت هدف بیشتری را تعریف کردهایم.
او گفت: اگر برنامه شیر مدارس فقط در مناطق کمبرخوردار اجرا شود به این معنا است که فقط یکچهارم جمعیت هدف را تحت پوشش قرار دادهایم.
امامی رضوی تاکید کرد: تلاش میکنیم که منابع مورد نیاز برای شیر مدارس به میزان کافی تامین شود تا تمام مناطق را تحت پوشش قرار دهیم.
نظر شما