پرداخت ۴۴۹۰ میلیارد ریال تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون در فارس

رئیس اداره امور فناوری های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از پرداخت تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون به مبلغ چهار هزار و ۴۹۰ میلیارد ریال در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، مریم لطفعلیان تصریح کرد: تسهیلات مذکور امسال از محل خط اعتباری مکانیزاسیون با هدف تجهیز ناوگان مکانیزاسیون استان فارس به خرید انواع ماشین‌ها و ادوات دنبال بند در زیر بخش‌های مختلف کشاورزی و با عاملیت بانک کشاورزی پرداخت شد.
به گفته این مقام مسئول؛ استان فارس رتبه اول مبلغ جذب این تسهیلات در کشور را به خود اختصاص داده است.
وی در ادامه از ارتقا درجه مکانیزاسیون کاشت گندم آبی در سطح استان فارس خبر داد و تصریح کرد: با بهره‌گیری از انواع کارنده‌ های ویژه غلات، درجه مکانیزاسیون کاشت گندم آبی به ۸۴.۲ درصد ارتقا یافت.
لطفعلیان به بیان مزایای ارتقا درجه مکانیزاسیون کاشت گندم اشاره و اظهار کرد: استفاده از کارنده‌های مناسب با اقلیم و شرایط خاک هر منطقه، کاهش مصرف بذر به میزان حداقل ۱۵۰ کیلوگرم را به دنبال دارد که علاوه بر کاهش هزینه‌های تولید، افزایش عملکرد و افزایش بهره وری را شامل خواهد شد.
رئیس اداره امور فناوری های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، خاطر نشان کرد: در سال جاری بالغ بر ۸۰ هزار هکتار از مزارع استان به شیوه کفکاری و بیش از ۴۵ هزار هکتار از مزارع به روش کشت روی پشته‌های عریض و بلند کشت شده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha