روز  ارتباط؛  بسیاری از درخواست‌ها ی مردم در همین  ملاقات های اولیه بررسی و اقدام می‌شود

خبرنگار ما در گفتگو آقای مظفر تیموری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در مورد ملاقات های روز های دوشنبه به گفتگو نشست ، تیموری این روز را ، روز ارتباط نامیده است ، بر اساس مشاهدات خبرنگار سلام این هفته نیز این سنت حسنه در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد و شاهد حضور مردم با طرح مسائل و درخواست‌های متنوع خود بود.

به گزارش خبرگزاری سلامت ، دفتر کرمانشاه ، خبرنگار ما در گفتگو آقای مظفر تیموری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در مورد ملاقات های روز های دوشنبه به گفتگو نشست ، تیموری این روز را ، روز ارتباط نامیده است ، بر اساس مشاهدات خبرنگار سلام این هفته نیز این سنت حسنه در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد و شاهد حضور مردم با طرح مسائل و درخواست‌های متنوع خود بود.

این جلسات، فرصتی کم‌نظیر برای تقویت رابطه مستقیم میان مردم و مسئولان است و تاثیر آن در تصمیم‌گیری‌های سریع و پاسخگویی بسیار موثر است ، بارها مسئله ارتباط با مردم توسط مدیران ارشد استان مورد تاکید قرار گرفته است. در گفتگو خبرنگار ما با آقای تیموری وی با اشاره به اهمیت این ملاقات‌ها می گوید : مدیران قبل از مدیر بودن، در قبال مردم مسئول هستند و دوشنبه‌های ملاقات فرصتی است که بتوانیم بدون واسطه و با ارتباط مستقیم، مسائل مردم را بشنویم و جالب این است که بسیاری از مشکلات همان روز حل شود. با وجود مشغله‌ها و پیگیری کارها در مرکز و استانداری، این روز برای ما اولویت دارد .

تیموری ادامه می دهد : من به شخصه نام این روز را روز ارتباط گذاشته‌ام؛ چرا که بسیاری از درخواست‌ها و مسائل مردم در همین ملاقات ها بررسی و دستور اقدام داده می‌شود و اثرات آن در ارتقای خدمت‌رسانی ملموس است. تیموری درباره اهمیت ارتباط دوسویه بین مردم و مدیران توضیح می دهد : ارتباط مستقیم باعث می‌شود مدیران در جریان نیازهای واقعی مردم قرار بگیرند و تصمیمات بر اساس واقعیت‌های اجتماعی و محلی اتخاذ شود. مردم نیز با احساس دیده شدن و شنیده شدن، اعتماد و رضایت بیشتری پیدا می‌کنند. این تعامل، فرهنگ پاسخگویی و مسئولیت‌پذیری را در جامعه تقویت می‌کند

به گفته وی، استمرار این ملاقات‌ها و تمرکز بر ارتباط دوسویه، علاوه بر حل فوری مسائل، باعث تقویت اعتماد عمومی، افزایش رضایت شهروندان و بهبود عملکرد مدیران در تصمیم‌گیری‌های کلان می‌شود و به نوعی مدیریت مشارکتی و نزدیک به مردم را شکل می‌دهد.

در پایان این گفتگو ، تیموری تاکید کرد : هدف اصلی ما از دوشنبه‌های ملاقات، ایجاد فضای شفاف، ارتقای خدمت‌رسانی و حفظ ارتباط نزدیک با مردم است و امیدواریم با استمرار این روند، اثرات مثبت آن در سطح استان ملموس‌تر شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha