شروع رسمی خرید گندم در زنجان؛ مراکز خرید ضعیف از چرخه حذف می‌شوند!

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان،ضمن اعلام زمان دقیق شروع عملیات خرید تضمینی گندم از ۲۵ خرداد، هشدار داد: مراکز خرید فاقد استاندارد و ضعیف، از چرخه خرید تضمینی حذف خواهند شد تا عدالت و کیفیت در حق کشاورزان رعایت شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت (طبنا)زنجان،علی عیوضی در جمع خبرنگاران، در خصوص اقدامات صورت گرفته برای خرید تضمینی گندم استان اظهار کرد: ۴۰ مرکز خرید در سراسر استان زنجان با ظرفیت کلی بیش از ۵۰۰ هزار تن گندم، برای انجام عملیات خرید تضمینی تجهیز و آماده شده‌اند.

وی افزود: با شروع به کار سیلوهای غدیر و ولایت در 25 خردادماه؛ برداشت و خرید محصول به صورت رسمی آغاز شده و به تدریج با پیشرفت برداشت در دیگر مناطق، مراکز خرید باقی‌مانده نیز فعالیت خود را گسترش خواهند داد.

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان؛تصریح کرد:  این فرآیند طبق دستورالعمل‌ها و ابلاغیه‌های شرکت بازرگانی دولتی ایران صورت می‌پذیرد چرا که تاکید بر رعایت دقیق این دستورالعمل‌ها، تضمین‌کننده اجرای عادلانه و شفاف فرآیند خرید است.

عیوضی تاکید کرد: مراکز خرید با عملکرد ضعیف یا عدم رعایت استانداردهای لازم، از چرخه خرید حذف خواهند شد تا تنها مراکز کارآمد و پاسخگو در این بخش باقی بمانند.

وی بیان کرد:هدف از این رویکرد، اطمینان از خرید به‌موقع و با کیفیت محصول کشاورزان و جلوگیری از بروز هرگونه مشکل یا نارضایتی است.

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان،با اشاره به اهمیت گندم به عنوان محصولی اساسی در امنیت غذایی کشور، بر لزوم همکاری همه جانبه دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی برای تحقق اهداف خرید تضمینی تاکید کرد و افزود: برنامه‌ریزی برای تامین ناوگان حمل و نقل، تجهیز انبارهای ذخیره‌سازی و ایجاد هماهنگی بین کشاورزان، مراکز خرید و مسئولان امر، از جمله اقدامات در دست اجرای این سازمان برای روان‌سازی فرآیند خرید است.

عیوضی گفت: پیش‌بینی می‌شود با آغاز به موقع خرید تضمینی و حمایت از کشاورزان، انگیزه تولید در بخش کشاورزی استان افزایش یافته و شاهد تداوم و رونق تولید گندم در سال‌های آتی نیز باشیم.

وی در پایان با بیان اینکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراکز خرید نیز به عنوان یکی از اولویت‌ها در دستور کار قرار دارد تا سلامت کشاورزان و کارکنان این مراکز در اولویت باشد، افزود:انتظار می‌رود با اجرای کامل این طرح، گام مهمی در جهت تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و تامین نیازهای داخلی کشور برداشته شود.

انتهای پیام/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha