رئیس بیمارستان شهید اکبر آبادی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: وکودکان زیر ۵ سال در این بیمارستان خدمات رایگان دریافت می کنند و نوزادان نارس نیز به صورت رایگان درمان می شوند.
به گزارش خبرگزاری سلامت، شهلا میرگلوی بیات روز شنبه در نشست خبری با اشاره به فعالیت بیش از ۱۰۰ ساله این بیمارستان گفت: این بیمارستان حدود ۲۰۳ تخت تخت فعال و ۵۳۰ پرسنل دارد.
وی ادامه داد: عمال جراحی مختلف زنان، لاپاراسکوپی، جراحی پستان و جراحی عمومی زنان ارایه می شود و درمانگاه روان برای مادران باردار خدمات می دهد.
بیات ادامه داد: این بیمارستان مرکز آموزشی درمانی است و ۶۲ استاد مشغول به کار هستند و آموزش های مختلف و بخش ها در خصوص نوزادان و طب مادر و جنین و نازایی فعالیت می کنند.
این استاد زنان و زایمان با اشاره به بخش ژنتیک این بیمارستان، گفت: غربالگری بیماری ها با تعرفه های دولتی انجام می گیرد و بانک شیر نیز از سال ۹۶ تاسیس شده و شیر برای نوزادان نارس ذخیره می شود و مادران شیر خود را برای این مرکز تقدیم می کنند و ذخیره سازی انجام می گیرد.
وی با بیان اینکه بزرگترین بخش ان آی سیو برای نوزادان نارس را در کل کشور داریم که ۶۰ تخت است، افزود: تنها مرکزی هستیم که دستگاهی برای نوزادان دچار کمبود اکسیژن خدمات سرمادرمانی ارایه می شود تا عوارض مغزی را در آینده کاهش می دهد.
رئیس بیمارستان اکبر آبادی تصریح کرد: زایمان بی درد از بخش های مهم این بیمارستان است و بیش از ۹۰ درصد زایمان ها در این بیمارستان با درد بسیار کم انجام می گیرد؛ به عبارت بهتر مهمترین مرکز زایمان بی درد در ایران اینجاست.
وی متذکر شد: یکی از بهترین بخش های پریناتولوژی در این بیمارستان فعال است و مادران دچار بارداری پر خطر در این بخش نگهداری می شوند و با توجه به بیماری زمینه ای که دارند خدمات برای تولد نوزاد ارایه می شود.
بیات با بیان اینکه خدمات مختلف درمانی به نوزادان ارایه می شود، گفت: فوق تخصص چشم نوزادان غربالگری نوزادان را انجام می دهند ضمن اینکه غربالگری شنوایی نوزادان در این مرکز فعال است.
وی با تاکید بر اینکه مرکز بسیار جامعی برای نوزادان و مادران است و اساتید بسیار خبره و دلسوز در اینجا فعالیت می کنند، ابراز کرد: کیفیت خدمات مربوط به مادران و نوزادان توسط دستیاران تخصصی ارایه می شود و این مرکز به خاطر آموزشی بودن و مقیم بودن اساتید در هر ساعت شبانه روز خدمات به مادران باردار ارائه می شود و تجهیزات بسیار کاملی در آن وجود دارد
به گفته بیات خانم باردار برای زایمان یک اتاق کامل و خصوصی در اختیار دارد و حریم خصوصی بسیار خوبی برای مادران باردار ایجاد شده است.
رئیس بیمارستان شهید اکبر آبادی یاداور شد: اکنون برخی بخش ها بازسازی شده و بخش جدیدی که توسط خیرین ایجاد شده تا ۳ ماه آینده به بهره برداری می رسد. روزانه ۸ تا ۱۰ زایمان طبیعی و سزارین در این بیمارستان انجام می شود.
مژگان نامدار معاون آموزشی بیمارستان شهید اکبر آبادی بیان کرد: سیاستهای جوانی جمعیت در این مرکز درمانی دنبال می شود. حدود ۳ پیش جشن هزارمین تولد حاصل از آی پی آف را گرفتیم و حدود ۴۵ درصد آی وی اف انجام شده منجر به تولد فرزند شده است
وی ادامه داد: میزان موفقیت آی وی اف با کشورهای پیشرفته قابل رقابت است.
نامدار با بیان اینکه حمایت روانشناسی زوجین نابارور مورد توجه جدی قرار دارد و با کمک روانشناسان و روانپزشکان مرکز راه را سهل تر می کنیم تاکید کرد: اصلاح سبک زندگی و کاهش وزن بانوان در مسیر درمان ناباروری بسیار مورد توجه قرار گرفته است
وی افزود: جنین شناسان مبرز و آزمایشگاههای پیشرفته در این بیمارستان وجود دارد و یکی از بخش های مهم بخش ژنتیک است به طوری که زوجینی که دچار اختلالات ژنتیکی دارند یا سن شان بالاست خدمات می گیرند.
به گفته وی میزان ناباروری در مردان و زنان ۳۵ تا ۴۵ درصد است اما چاقی شیوع زیادی دارد و یکی از علل ناباروری چاقی است.
نظر شما