به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، دکتر ابراهیم رزمپا درباره خشکی گلو در برخی از افراد اظهار کرد: خشکلی گلو اختلالی است که سبب شده تا افراد در قورت دادن غذا دچار مشکل شوند.
وی با بیان اینکه خشکی گلو ممکن است علامت یک بیماری باشد، افزود: این مسئله سبب شده تا روند تولید طبیعی بزاق در دهان آهسته یا متوقف شود.
این متخصص گوش، حلق و بینی خاطرنشان کرد: بزاق دهان در بلعیدن، تشخیص طعم، و هضم غذا در دهان کمک می کند اما در هنگام خشکی گلو و دهان به علت کمبود بزاق، عملکرد غدد چشایی به طور قابل توجهی ماهش مییابد و این مسئله سبب شده تا برخی از افراد به افزودن نمک و ادویه اضافی رو آورند که پیامد آن بروز مشکلاتی همچون فشار خون بالا است.
رزمپا با اشاره به اینکه خشکی گلو سبب خراب شدن دندانها میشود، عنوان کرد: علایم خشکی گلو شامل تشنگی مکرر، بوی بد دهان، حساس ناراحتی هنگام جویدن و قورت دادن غذا، تغییر در حس چشایی و تشخیص طعم غذا، خشکی لبها، بروز زخم در دهان غلیظ شدن بزاق دهان، خشکی مکرر بینی، گلودرد و قرمزی زبان است.
وی در خصوص درمان خشکی گلو گفت: افرادی که دچار این مشکل هستند میتوانند در طول روز آب بنوشند چراکه این راه میتواند گلو را نرم کرده و از خراب شدن دندانها پیشگیری کند.
این متخصص گوش، حلق و بینی ادامه داد: غرغره کردن آب نمک، پرهیز از خوردن غذاهای خشک مانند نان، مواد سرخ کردنی و نوشیدنی های شیرین و سیگار نکشیدن نیز میتوانند خشکی گلو را کاهش دهد در غیر این صورت افراد باید برای درمان به پزشک متخصص مراجعه کنند.
نظر شما