رئيس مرکز فعاليت هاي ديني شهرداري تهران از فراهم کردن شرايط انتقال نمازگزاران به مصلي امام خميني از طريق اتوبوس از بيش از 250 مسجد شاخص شهر تهران خبر داد.
به گزارش خبرگزاری سلامت به نقل از تهران سما حجت الاسلام صادق زاده با بيان اين که معاونت حمل و نقل براي انتقال مردم از اقصي نقاط تهران بزرگ به مصلي از طريق مترو و اتوبوس ها، برنامه ريزي هاي لازم را صورت داده است، افزود: ما به همه مساجد تهران پيام فرستاديم تا درصورت نيازبه اتوبوس براي انتقال نمازگزاران به مصلي اعلام نياز کنند.
حجت الاسلام صادق زاده خاطر نشان کرد : علاوه بر اين ، مجموعه حمل و نقل شهري ، مترو و ... از ساعت 5 بامداد آماده خدمت رساني به شهروندان عزيز و انتقال آنان به محل برگزاري نماز عيد فطر خواهند بود .
رئيس مرکز فعاليت هاي ديني شهرداري تهران ضمن تبريک فرارسيدن عيد سعيد فطر، گفت: تمامي بخش هاي مختلف شهرداري تهران براي برگزاري هرچه باشکوه تر مراسم نمازعيد فطر در مصلي به امامت مقام معظم رهبري، مشغول فعاليت هستند تا شهروندان بتوانند در اين مراسم بزرگ شرکت کنند.
وي با اعلام اين که در سال گذشته بيش از 200 مسجد مهم اعلام نياز کردند، تصريح کرد: از هر مسجد 2 الي 3 اتوبوس شهروندان را به مصلي تهران انتقال داد.
صادق زاده با بيان اين که پيش بيني ما براي سال جاري اين است که بالغ بر 250 مسجد شاخص شهر تهران براي انتقال نمازگزاران به مصلي اعلام نياز کنند، گفت: براي انتقال نمازگزاران به مصلي اتوبوس هايي که مورد نياز است تهيه و تدارک ديده خواهد شد.
رئيس مرکز فعاليت هاي ديني با اشاره به اين که براي کساني که امکان حضور در مصلي را ندارند امکان برپايي نماز عيد فطر در مساجد مهيا شده است، خاطر نشان کرد: اين اقدام براي سهولت شهرونداني که امکان حضوردر مصلي را ندارند صورت گرفته است.
حجت الاسلام صادق زاده با بيان اين که معاونت خدمات شهري نيز برنامه هايي براي پذيرايي از نماز گزاران در مصلي فراهم کرده، تصريح کرد: ايستگاه هاي صلواتي نيز در اين مکان مستقر شده است.
اين مسئول ادامه داد: معاونت فرهنگي اجتماعي شهرداري تهران نيز ايستگاه هاي فرهنگي در مصلي مستقر کرده و پکيج هاي فرهنگي را در اختيار نمازگزاران مي گذارد.
وي با اشاره به اين که همه معاونت ها و بخش هاي شهرداري به دستور شهردار تهران در صحنه حاضر هستند تا شهروندان بتوانند نماز خود را هرچه باشکوهتر به امامت مقام معظم رهبري به جا آورند، افزود: جمع آوري فطريه ها بيشتر به عهده کميته امداد خميني (ره) و سازمان بهزيستي است که با استقرار چادرها و صندوق ها به جمع آوري فطريه شهروندان مي پردازند و هرساله نيز اطراف مصلي چادرها و صندوق هايي را مستقر مي کنند تا شهروندان فطريه هاي خود را بپردازند.
رئيس مرکز فعاليت هاي ديني شهرداري تهران با اشاره به اين که متاسفانه گروهي افراد ناشناخته از اين فرصت براي دريافت فطريه شهروندان ممکن است سواستفاده کنند، گفت: شهروندان بايد مراقب باشند که در مکان هاي مورد اطمينان فطريه هاي خود را پرداخت کنند و در واقع برخي از مراجع احتياط واجب را برآن ديده اند که قبل از نماز عيد فطر، افراد فطريه هاي خود را پرداخت کنند.
اين مسئول با اعلام اين که 50 درصد بودجه تجهيز مساجد در ماه رمضان پرداخت مي شود، تصريح کرد: در سال گذشته شهرداري تهران براي تجهيز مساجد 42 ميليارد تومان هزينه کرد که در سال جاري 50 درصد بودجه تعيين شده در ماه مبارک رمضان به مساجد پرداخت مي شود.
نظر شما