کد خبر: ممنوعیت-نقل-مکان-خبازی-ها-به-مناطق-حاشی
۲۶ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۲۱
به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) استان کردستان  جمال صالحی  در ستاد امنیت غذایی استان کردستان به وضعیت کمیت و کیفیت نان استان اشاره کرد و گفت: در شهرستان سنندج بالغ بر ۸۰۰ واحد خبازی جهت پخت انواع نان متمرکز هستند. وی افزود: علیرغم هماهنگی این اداره کل در اعطای مجوز احداث واحد خبازی، بر اساس تراکم جمعیتی محلات مختلف سطح شهر، متأسفانه عده‌ای از واحدها بدون اطلاع و بدون هماهنگی، به برخی از محلات حاشیه شهر نقل مکان نموده که برای جلوگیری از این معضل باید قوانین سخت گیرانه ای توسط شورای آرد و نان تصویب و با هر گونه جابجایی مکان خبازی مقابله شود. صالحی تصریح کرد: هر گونه جابجایی مکان خبازی بدون هماهنگی با شورای آرد و نان منجر به قطع سهمیه آرد آن نانوایی خواهد شد. وی با اشاره به تخلفات در سطح خبازی‌ها اظهار داشت: باید سازمان صنعت معدن و تجارت، تعزیرات و حتی امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شماره تلفن‌های خود را در اختیار مردم بگذارند. وی بر نصب تابلوی واحدهای خبازی در معرض دید عموم مردم تأکید کرد و گفت: قیمت، نوع نان، نرخ نان و سهمیه روزانه از عمده اطلاعاتی هستند که باید حتماً در تابلوی سردرب نانوایی‌ها درج شوند. مدیرکل غله و خدمات بازرگانی یادآور شد: هرگونه افزودنی به نان اعم از کنجد، سیاه دانه و سایر موارد باید با تأیید معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان باشد. صالحی افزود: در صورتی که خبازی‌ها نسبت به کاهش وزن چانه اقدام کنند علاوه بر تخلف کم فروشی با آنان برخورد قانونی خواهد شد. منبع: پایگاه خبری سازمان جهادکشاورزی کردستان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha