اسماعیل رستگار فرماندار سابق شهرستان لامرد درگذشت.
به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، اسماعیل رستگار فرماندار سابق لامرد به دلیل بیماری امروز دوشنبه درگذشت.
فرمانداری لامرد این ضایعه را تسلیت گفت.
دکتر موسوی نماینده شهرستان های لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی در پیامی درگذشت فرماندار سابق را تسلیت گفت پیام نماینده مردم لامرد و مهر به شرح ذیل اماده است:
إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
مِنَالمُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ، فَمِنهُم مَن قَضیٰ نَحبَهُ وَ مِنهُم مَن یَنتَظِرُ، وَ ما بَدَّلوا تَبدیلًا
خانواده محترم شهید رستگار
هجران مردی از تبار ایثارگران بیادعا مرحوم حاج اسماعیل رستگار در باورمان نمیگنجد. او که دوران نوجوانی را در جبهههای دفاع مقدس و جوانی خویش را در جبهه خدمت به مردم گذراند، مصداق بارز خادمی فعال و خستگیناپذیر با روحیه جهادی، انقلابی و مردمی بود و همین عشق به خدمترسانی به مردم سبب خواهد گشت یاد و خاطره این مرد خدوم و صبور هیچگاه از اذهان نرود.
انشاءاللّه روح بلند این رزمنده سپاه اسلام در بالاترین مراتب بارگاه قدسی با سرور و سالار شهیدان و برادر شهیدش محشور گردد.
اینجانب این مصیبت جانکاه را خدمت خانواده محترم و شهیدپرور رستگار و مردم شریف شهرستانهای لامرد و مهر تسلیت و تعزیت عرض نموده و از پروردگار متعال علو درجات برای آن عزیز سفرکرده و شکیبایی و صبر جمیل برای بازماندگان مسألت دارم.
هم چنین محمد حسن پور مدیر گروه جهادی امام حسین (ع) اشکنان لامرد در پیامی درگذشت فرماندار سابق لامرد تسلیت گفت . در این پیام آماده است : مردی خدمتگذار،جهادگروانقلابی که بخش عظیمی از عمر خویش را دربخش اجرایی صرف خدمت بی منت به مردم وهموطنان خویش نمود،مورد تاسف وتالم اینجانب قرار گرفت.
مرحوم رستگار شخصیتی بود که درسالهای اخیر باوجود اطلاع از کسالت وعوارض ناشی از مسئولیت پذیری،باز هم درراه خدمت به همشهریان خویش از هیچ تلاشی دریغ ننمود.
اینجانب این مصیبت بزرگ را به مردم شریف شهرستانهای لامردومهر،خانواده محترم شهید رستگار،جامعه بزرگ ایثارگران و تمامی بستگان آن مرحوم تسلیت عرض می نمایم.
از خداوند متعال برای آن عزیز سفرکرده غفران ورحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر واجر،آرزومندم.
خبرنگار: جمشید غضنفری
نظر شما