برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه سالم در گردشگری خوراک ویژه بیماران بین الملل

کارگاه آموزشی تغذیه سالم در گردشگری خوراک ویژه بیماران بین الملل، هفته پایانی شهریور ماه در تهران برگزار می شود.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری سلامت طبنا، کارشناس مسئول گردشگری خوراک وزارت میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی در گفتگو با طبنا با بیان اینکه این کارگاه در ماندگاری بیماران خارجی تاثیر بسزایی دارد، گفت: فدراسیون گردشگری خوراک با ۴ میز تشکیل شده است که موضوعاتی از جمله خوراک ایرانی، خوراک ملل، نان و شیرینی، گرم نوش و سردنوش می‌پردازد.
زهرا لاریجانی به برگزاری این کارگاه آموزشی اشاره کرد و گفت: این کارگاه با هدف برندسازی مقاصد گردشگری سلامت به واسطه گردشگری خوراک درمانی برگزار می شود.
لاریجانی گردشگری خوراک(گردشگری خوراک ملل و گردشگری خوراک ایران)، گردشگری سلامت و تغذیه بیماران و اصول تغذیه سالم را از محورهای این کارگاه آموزشی یک روزه عنوان کرد.
وی با بیان اینکه کارگاه آموزشی یک روزه توسط دبیرخانه علمی میز گردشگری خوراک ایرانی و میز گردشگری خوراک ملل برگزار می شود، تصریح کرد: مدرسان این کارگاه محمد حسین جبل عاملی مدرس دانشگاه و مشاور بین المللی مدیریت نشان cmc و عضو هیئت رئیسه مرکز متخصصین گردشگری خوراک ایران و امیر علی رضایی،پژوهشگر و مولف کتاب گردشگری سلامت می باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha