کارگاه آموزشی تغذیه سالم در گردشگری خوراک ویژه بیماران بین الملل، هفته پایانی شهریور ماه در تهران برگزار می شود.
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری سلامت طبنا، کارشناس مسئول گردشگری خوراک وزارت میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی در گفتگو با طبنا با بیان اینکه این کارگاه در ماندگاری بیماران خارجی تاثیر بسزایی دارد، گفت: فدراسیون گردشگری خوراک با ۴ میز تشکیل شده است که موضوعاتی از جمله خوراک ایرانی، خوراک ملل، نان و شیرینی، گرم نوش و سردنوش میپردازد.
زهرا لاریجانی به برگزاری این کارگاه آموزشی اشاره کرد و گفت: این کارگاه با هدف برندسازی مقاصد گردشگری سلامت به واسطه گردشگری خوراک درمانی برگزار می شود.
لاریجانی گردشگری خوراک(گردشگری خوراک ملل و گردشگری خوراک ایران)، گردشگری سلامت و تغذیه بیماران و اصول تغذیه سالم را از محورهای این کارگاه آموزشی یک روزه عنوان کرد.
وی با بیان اینکه کارگاه آموزشی یک روزه توسط دبیرخانه علمی میز گردشگری خوراک ایرانی و میز گردشگری خوراک ملل برگزار می شود، تصریح کرد: مدرسان این کارگاه محمد حسین جبل عاملی مدرس دانشگاه و مشاور بین المللی مدیریت نشان cmc و عضو هیئت رئیسه مرکز متخصصین گردشگری خوراک ایران و امیر علی رضایی،پژوهشگر و مولف کتاب گردشگری سلامت می باشند.
نظر شما