پیگیری برای اجرای ملی برنامه پزشک خانواده از سوی دولت و وزارت بهداشت

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست هم اندیشی با استاندار فارس و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز پیرامون برنامه پزشک خانواده، از پیگیری برای اجرای ملی این برنامه از سوی دولت و وزارت بهداشت خبر داد.

به گزارش خبرگزای سلامت (طبنا) از فارس، دکتر «حسین فرشیدی» معاون بهداشت وزارت بهداشت در ادامه سفر امروز خود به شیراز، با استاندار فارس و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز دیدار کرد.

این مقام مسوول در وزارت بهداشت اظهار کرد: تجربیات استان های فارس و مازندران در اجرای برنامه پزشک خانواده برای ملی شدن این برنامه مورد استفاده قرار می گیرد؛ اما این امر نیازمند تقویت و رفع چالش های آن است.

دکتر فرشیدی افزود: برای ملی شدن برنامه پزشک خانواده باید زیرساخت های لازم فراهم و تقویت شود که مهمترین آن موضوع تامین اعتبار و رفع دغدغه های پزشکان و مراقبان سلامت است.

او تاکید کرد: مراقبان سلامت پا به پای پزشکان خانواده در حال ارایه خدمت سلامت به جمعیت تحت پوشش هستند.

اجرای برنامه پزشک خانواده در سطح ملی، نیاز به عزم و اراده جدی دارد

استاندار فارس نیز در این نشست اجرای برنامه پزشک خانواده در سطح ملی را نیازمند عزم و اراده جدی دانست و گفت: تقویت نظام سلامت نیازمند اجرای نظام ارجاع و راهکار آن را اجرای برنامه پزشک خانواده است.

دکتر «محمدهادی ایمانیه» اظهار کرد: از جمله مسایل تاثیرگذار در این زمینه، تامین اعتبار و رفع دغدغه های پزشکان خانواده و مراقبان سلامت است که موجب تشویق و افزایش انگیزه آنان می شود.

او ارایه خدمات سلامت ‌به نیازمندان در مناطق محروم کشور را از افتخارات دولت و نظام سلامت برشمرد و گفت: تنها راه نجات سلامت کشور اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع است.

استاندار فارس همچنین بر ارتقای جایگاه پزشکان خانواده و رفع دغدغه های مراقبان سلامت با توجه به نقش ارزنده آنان در نظام سلامت تاکید کرد.

دکتر «مصطفی رضایی» رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت نیز در این نشست توضیحاتی در خصوص مهمترین چالش های اجرای برنامه پزشک خانواده، اهمیت همکاری بیش از پیش سازمان های بیمه گر و پیش بینی منابع و اعتبار لازم برای این برنامه ارایه داد و گفت: امیدواریم با فراهم سازی زیرساخت ها و تامین اعتبارات لازم، فاز نخست برنامه پزشک خانواده در کشور اجرا شود.

دکتر «سید وحید حسینی» رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز دیگر عضو این نشست بود که اجرای برنامه پزشک خانواده در سطح ملی را نیازمند حمایت همه جانبه مسوولان کشوری دانست و گفت: باید چالش های برنامه پزشک خانواده بررسی و رفع شود تا به صورت صحیح و منطقی در سطح ملی اجرا شود.

دکتر «عباس رضاییان زاده» معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز تنها راه نجات و ارتقای حوزه سلامت را اجرای نظام ارجاع دانست و گفت: یکی از اهداف برنامه پزشک خانواده، عدالت در توزیع منابع سلامت در سطوح مختلف، ارایه خدمات به صورت منطقی و عادلانه و صرفه جویی در مسایل اقتصادی است.

او با اشاره به اهمیت بهره مندی از توانمندی ها و ظرفیت های حوزه فناوری اطلاعات در نظام ارجاع و اجرای برنامه پزشک خانواده گفت: این امر موجب می شود تا پرونده الکترونیک سلامت در یک ساختار نرم افزار ی مناسب انجام شود.


دکتر «محمدجواد لولیا» مدیر شبکه و ارتقای سلامت، دکتر «کرم توانی» کارشناس مسوول پزشک خانواده، مهندس «ابوذر پاریزی» مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز دیگر اعضای این نشست بودند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha