کشت پاپایا برای نخستین بار در مرودشت

میوه استوایی پاپایا در شهرستان مرودشت کشت شد.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از کشت پاپایا در گلخانه‌ای به وسعت ۲ هزار متر مربع برای نخستین بار در این شهرستان خبرداد.
منصور امیریان اظهار کرد: کشت پاپایا یا خربزه درختی در اوایل آذرماه انجام شده است و پس از یک دوره ۹ ماهه تا یکساله به برداشت خواهد رسید.
او با بیان اینکه برای کشت این گیاه از نهال‌های ۴۵ روزه و دارای گواهی موسسه بذر و نهال استفاده شده است، افزود: گیاه پاپایا در پنج ماهی شروع به گلدهی می‌کند، معمولا از ۹ ماهگی میوه می‌دهد و تا ۱۲ ماه پس از کاشت، محصول به رسیدگی فیزیولوژیک می‌رسد.
امیریان با اشاره به اینکه رقم کشت شده در این گلخانه ردلیدی و پاکوتاه است، ابراز کرد: این رقم دارای میوه‌های شیرین تو سرخ است، مزه‌ای شبیه طالبی دارد که از طعم و عطر خاصی برخوردار است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: خربزه درختی یا پاپایا ویترین میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری است که نیاز به دما و رطوبت بالا دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha