فرهنگستان علوم پزشکی، جایگاه برجسته ای دارد و ضروری است نقش موثرتری در تصمیم سازی پیرامون سلامت کشور داشته باشد

استاندار فارس در دومین جلسه فرهنگستان علوم پزشکی جنوب کشور با اشاره به پدیده‌ی مهاجرت، اظهار داشت: با روند فعلی آینده برای این حوزه نگران کننده است؛ جلوگیری از مهاجرت و ساماندهی این موضوع مستلزم همراهی، همکاری و هم افزایی دستگاه های مسئول جهت بررسی چرایی این موضوع است.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، دکتر محمد هادی ایمانیه در دومین جلسه فرهنگستان علوم پزشکی جنوب کشور که با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مجتمع ولایت برگزار شد، گفت: این فرهنگستان می بایست بیش از قبل در ارائه پیشنهادات و طرح های جامع پیرامون اداره سلامت کشور نقش داشته باشد.

استاندار فارس بر ضرورت اعلام نظر کارشناسی جهت تدوین برنامه هفتم توسعه تاکید کرد و افزود: در صورتی که فرهنگستان بتواند چند مورد خاص را بررسی و جهت تدوین در برنامه هفتم توسعه کشور ارائه نماید؛ به مدت پنج سال می توانیم از مزایای آن در حوزه سلامت کشور استفاده کنیم.

دکتر ایمانیه با اشاره به پدیده‌ی مهاجرت، اظهار داشت: با روند فعلی آینده برای این حوزه نگران کننده است؛ جلوگیری از مهاجرت و ساماندهی این موضوع مستلزم همراهی، همکاری و هم افزایی دستگاه های مسئول جهت بررسی چرایی این موضوع است. باید با جدیت این مسیر را به پایان برسانیم و در صورت لزوم از همراهی نمایندگان مجلس نیز استفاده کنیم.

نماینده عالی دولت در فارس با بیان اینکه جذابیت در برخی از رشته های پزشکی کم شده است، گفت: میزان علاقه دانشجویان به یادگیری و کیفیت آموزش ارائه شده، نیز دو موضوع دیگری است که می بایست در این زمینه بصورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

عضو فرهنگستان علوم پزشکی جنوب کشور به تجمع پزشکان در برخی از مناطق کشور نیز اشاره کرد و افزود: افزایش پزشکان در برخی مناطق باعث کمبود پزشک در سایر نقاط می شود، در نتیجه مجبور به افزایش سهمیه ها می شویم و گستره‌ی ورود به علوم پزشکی کشور را وسیع تر می کنیم در صورتی که این موضوع یک دور باطل است.

خبرنگار:جمشید غضنفری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha